Hallo, ik ben Madelief
lid sinds October 2018
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben Madelief en en ik woon sinds een jaar in Den Haag en vind het leuk om via koken nieuwe mensen te leren kennen! Ik ben op zoek naar levensgenieters die onder het genot van een wijntje samen willen eten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben flexitariër
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn reizen
Familierecepten
Oproepen

Klooien in de keuken met wijn - Den Haag

Madelief, Den Haag
2022-10-26

Bekeken: 219

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Hoi! We zijn een eetclub en zijn nu met zijn 3en. Eens in de drie weken pakken we een wijntje en een lekker hapje en koken we samen. Ook meeten we elkaar spontaan tussendoor voor een borrel, een wijnfestijn of een koffie, net maar wanneer en wie er tijd heeft. We zijn op zoek naar nieuwe gezellige leden die ook van spontaniteit houden, lang tafelen en open staan voor nieuwe smaken. Lijkt dit je iets, woon je in Den Haag en ben je tussen de 25 - 32, stuur ons een berichtje en wie weet sluit jij binnenkort gezellig aan! Groetjes, Chris, Jana en Madelief

Eetclub Nijmegen 24 - 34 jaar

Madelief, Nijmegen
2018-11-10

Bekeken: 714

Aangemeld: 6

Gereageerd: 4

Hoi!

Wij zijn Sylvia (27) en Madelief (25) en wij willen graag een eetclubje oprichten om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe gerechten uit te proberen. We verwachten geen culinaire hoogstandjes, maar vooral gezelligheid en iets meer dan een studentenpasta. Daarnaast vinden we het leuk om wat dingen uit te proberen, zoals nieuwe restaurantjes of een thema-avond. We zijn heel erg benieuwd naar wat voor ideeën jullie hebben voor een gezellige avond eens in de 4 weken. We vinden het sowieso leuk om na het eten nog even na te borrelen!

Lijkt dit je wat? Reageer en stuur ook je eetvoorkeuren mee. We streven naar een eetclubje van 6 mensen, maar met 4 kunnen we ook al beginnen.

We kijken uit naar jullie reacties,


Syl en Maddie

https://www.eetclub.nl