Hallo, ik ben Marieke van der Linden
lid sinds november 2018
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Hoi! Omdat ik in Amsterdam studeer, maar in Rotterdam woon is het lastig om nieuwe mensen te leren kennen die in de buurt wonen. Het lijkt me erg leuk om regelmatig met een groepje bijeen te komen om lekker te eten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet zelf niet zo heel vaak vlees, maar af en toe vind ik het wel lekker. Ik sta dan ook open voor vegetarische, veganistische maar ook gewone eetclubs.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik eet alles
Ik eet alles
Oproepen

Eetclub voor studenten/ beginnende werkers

Marieke van der Linden, Rotterdam
2018-11-16

Bekeken: 435

Aangemeld: 14

Gereageerd: 3

Hoi allemaal!

Omdat ik in Amsterdam mijn master doe, maar ik in Rotterdam woon, is het een beetje lastig om mensen te leren kennen die dichtbij wonen. Daarom lijkt het me leuk om een eetclub te beginnen! Ik merk dat veel oproepen gericht zijn op mensen vanaf eind twintig. Zelf ben ik 22, en ik zou graag een groepje willen starten met mensen van rond mijn leeftijd, dus van ongeveer 20 tot 30 jaar. Zelf zat ik te denken aan mensen die bezig zijn met het afronden van hun studie of beginnen met werken.

Wat dachten jullie ervan om elke zes of acht weken samen te komen, telkens bij iemand anders thuis? Ik ben zelf niet veganistisch of vegetarisch, maar mocht daar interesse in zijn sta ik hier voor open. 

Groetjes,

Marieke

https://www.eetclub.nl