Hallo, ik ben Sanne
lid sinds november 2018
your image

Woonplaats: 's-Hertogenbosch

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 24

Vroeger was ik een moeilijke eter en riep ik al heel snel \\\"dat lust ik niet!\\\" terwijl ik het nog nooit geprobeerd had. Inmiddels een aantal jaar verder ben ik meer gaan proberen en bezig met mijn smaak te verbreden. Ik houd erg van koken en vind het leuk om nieuwe gerechten te proberen. Het lijkt mij leuk om dit samen met anderen te doen en recepten te delen, maar ook om gezellig te borrelen en af te spreken om leuke dingen te doen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan en andere leuke dingen te ondernemen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Bossche eet- en andere activiteitenclub

Sanne, Den Bosch
2018-12-04

Bekeken: 122

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hey, hoi en hallo!

Mijn naam Sanne en ik woon inmiddels al bijna twee jaar in Den Bosch. Afgelopen week kwam ik op dit forum terecht en vond het een leuk concept om mij aan te melden.

Nu hoeft het niet alleen maar een eetclub te zijn maar is het vooral bedoeld om nieuwe mensen van ongeveer dezelfde leeftijd (+/- 22-28) te ontmoeten en leuke dingen te doen. Waaronder dan samen koken/eten maar ook om te borrelen en buiten de deur af te spreken, sporten, winkelen oid. Lijkt je dit ook iets? Dan hoor ik het graag!


Houdoe en bedankt! 

- Sanne

https://www.eetclub.nl

Eet/borrelclubje Den Bosch

Amke, 's-Hertogenbosch
2019-04-01

Bekeken: 87

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hi! 

 

Ik ben Amke, 21 jaar en ik studeer in Breda. Ik ben een paar weken geleden verhuisd van Breda naar Den Bosch om samen te gaan wonen met mijn vriend. Ik ken alleen nog niet zo veel mensen in Den Bosch en zou hier graag verandering in willen brengen. Het lijkt me leuk om wat meiden te leren kennen om samen mee te eten/borrelen/uit te gaan. 

 

Lijkt jou dit ook wel wat? Stuur dan een berichtje :)

Bossche hapjes

Lotte, 's-Hertogenbosch
2018-11-21

Bekeken: 238

Aangemeld: 14

Gereageerd: 1

Hoi allemaal, ik woon sinds kort in Den Bosch en zoek een groepje dames van +/- mijn leeftijd (26) om gezellig mee te borrelen, eten en de stad te ontdekken. Wie is hier voor in?!