Hallo, ik ben Marjolein Spaans
lid sinds december 2018
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 23

:)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben wel een beetje autistisch, maar hopelijk is dat niet erg.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Eetclubje voor begin-twintigers in Arnhem :)

Ma

Marjolein Spaans, Arnhem
2018-12-23

Bekeken: 286

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hi! Ik ben Marjolein, een gezellige krullenbol. Helemaal idolaat van de mooie dingen in het leven. Leuk dat je langskomt!
Ik ben beginnend kok, maar verder dan de basisrecepten ben ik nog niet gekomen. Ook ben ik net verhuisd naar Arnhem en wil ik graag nieuwe mensen leren kennen en mijn kringetje uitbreiden. Daarom deze oproep voor een eetclub!

Ik ben 22 jaar en studeer op Hogeschool van Hall Larenstein. Verder ben ik vrolijk, creatief, gezellig(af en toe een beetje hyper), een geschikte praatpaal en een bron van grappige uitspraken en opmerkingen.

Voel je vrij om een berichtje achter te laten, je bent bij mij altijd welkom om gezamelijk een maaltijd te produceren onder genot van een berg droge humor.

Groetjes van Marjolein

https://www.eetclub.nl

Nieuwe vrienden Arnhem

Marleen, Arnhem
2018-11-04

Bekeken: 461

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Ik ben Marleen, 25 jaar en net komen wonen in Arnhem. Graag zou ik nieuwe mensen leren kennen. Mijn passie is koken. Ik heb dan ook mijn eigen website met lekkere recepten en uitleg over producten. Verder hou ik van dieren, borrelen, uit eten gaan en shoppen. Zou je hebt leuk vinden om mij te leren kennen en wat leuks te doen? Stuur me dan een berichtje! Tot snel! 

Gezellige meiden!

sam, Arnhem
2019-03-03

Bekeken: 707

Aangemeld: 23

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, 

Een jaar geleden heb ik mij via deze website aangesloten bij een eetclub en dit bevalt nog steeds super goed. Juist daarom plaats ik een nieuwe omroep. Ik vind het enorm leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en eten verbindt mensen. Ik hou erg van eten en gezelligheid. Deel jij deze mening? Dan kom ik graag in contact met jou.

Op top niveau koken hoeft niet van mij. Als je kan koken is dat leuk meegenomen en anders is borrelen en nieuwe eettentjes in Arnhem ontdekken ook nog een leuk idee. 

 

Groetjes, Sam 

Samen eten = gezelliger

St

Stephanie, Malden
2018-10-27

Bekeken: 213

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi,

Mijn naam is Stephanie en ik ben 22 jaar. Ik woon al een tijdje op mezelf en heb gezelschap van 2 lieve dwergkonijntjes. Voor de rest ben ik nogal alleen. Daarom ben ik op zoek naar leeftijdsgenoten (liefst in en rondom Nijmegen) die het leuk vinden om samen te koken en te eten. Ik vind het leuk om te koken en te bakken, zowel 'vertrouwde' recepten evenals nieuwe recepten. Andere activiteiten, zoals terrasje pakken of avondje bioscoop, zijn van harte welkom. Graag zelfs! Dus voel je je geroepen, laat gerust van je horen.