Hallo, ik ben Gwen
lid sinds december 2018
your image

Woonplaats: Tilburg

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hi! Mijn naam is Gwen en ik ben 28 jaar jong. 10 jaar geleden ben ik in Tilburg gaan wonen ivm mijn studie aan de universiteit. Inmiddels ben ik al een aantal jaar afgestudeerd en zijn mijn studie-vriendinnen Tilburg allemaal uit verhuisd. Ik mis het om vrienden in de buurt te hebben en hoop dat ik via dit platform misschien weer wat nieuwe mensen kan leren kennen. Dingen die mij gelukkig maken zijn reizen, borrelen en (uit)eten, nieuwe hotspots ontdekken in de stad, Netflixen of een bioscoopje pakken, fotografie en naar concerten gaan. Sporten is een moetje, maar doe mijn best daar meer voldoening uit te halen. Wandelen in de natuur gaat vanzelf.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet absoluut alles, met een voorkeur voor buitenlandse keukens. Verder sta ik open voor alle vriendschap die ik hier kan vinden, de match hoeft niet persee op eten te zijn :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

Gezelligheid gezocht in tilburg!

Gwen, Tilburg
2019-01-06

Bekeken: 274

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hi!

Mijn naam is Gwen en ik ben 28 jaar. Naar Tilburg gekomen voor de studie, inmiddels al een aantal jaar afgestudeerd, werkend en hebben de meeste van mijn studie-vrienden Tilburg verlaten. Ik zou het erg leuk vinden om weer wat nieuwe mensen in de buurt te leren kennen.

Dingen die mij gelukkig maken zijn reizen, borrelen en (uit)eten, nieuwe hotspots ontdekken, Netflixen of een bioscoopje pakken, fotografie en naar concerten gaan. 

Graag zou ik een clubje mensen van ongeveer dezelfde leeftijd verzamelen die zin hebben om regelmatig bij elkaar te komen om samen te koken, borrelen of uit eten te gaan.

https://www.eetclub.nl