Hallo, ik ben Irina Chestakova
lid sinds December 2018
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

De afgelopen 6-7 jaar probeer ik zo min mogelijk vlees en vis te eten, zeg maar 1x per week. Ook kijk ik bijna altijd op het etiket van de producten! Veel smaakversterkers en kleurstoffen probeer ik te mijden, maar dat is bijna onmogelijk als je uit eten gaat. Daarom doe ik ook niet al te moeilijk als ik met vrienden uit eten ga. Het lijkt me toch leuk om mensen te leren kennen die ook op hun voeding letten en vegetarisch (of zelfs veganistisch) eten de voorkeur geven! Ik kom uit Rusland en woon en werk in Rotterdam. Qua hobbies heb ik uitgaan/dansen, wandelen in de natuur en ben ik dol op dieren (vang zwerfkatjes tijdelijk op).
Alles wat we moeten weten over jou?
Heb niet bepaald een voedselallergie, maar probeer (bepaalde) E-nummers te mijden.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

(Vega)eters in Rotterdam

Irina Chestakova, Rotterdam
2018-12-30

Bekeken: 438

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo!

Zelf woon ik al 4,5 jaar in Rotterdam, maar heb voornamelijk vrienden die geen vegetariër zijn. Ik probeer dat vaak uit te sluiten, maar zal niet moeilijk doen over wat de pot schaft :) 

Toch zoek ik ook mensen die het leuk lijkt om samen vegetarisch of zelfs veganistisch te eten. Ergens een leuk restaurantje vinden waar ze dit aanbieden en natuurlijk ook gezellig een drankje doen! Ik let trouwens ook vaak genoeg op de E-nummers, en probeer dat, voor zover mogelijk, uit te sluiten. 

Lijkt het je leuk om gezellig mee te doen?!

https://www.eetclub.nl