Hallo, ik ben Renée Jolet
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hi! Samen met mijn vriend en onze twee katten Joep & Pip woon ik sinds een half jaar in het mooie Haarlem. Ik ben op dit moment nog bezig met mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de VU en ik werk daarnaast als onderwijsondersteuner op een basisschool. Ik ben gek op lekker eten, alles wat met interieur te maken heeft, dieren, muziek, goede gesprekken, bordspellen, kleding, lachen, muziek, theater en zelfontwikkeling. Het lijkt me leuk om via deze weg een leuk clubje te creëeren om af en toe samen te tafelen en evt. andere leuke activiteiten te ondernemen. Lijkt het je wat? Let me know!!
Alles wat we moeten weten over jou?
Pittig eten sla ik over! #sorry
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Op zoek naar nieuwe, gezellige contacten in Haarlem e.o!

Renée Jolet , Haarlem
2019-01-06

Bekeken: 447

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi allemaal,

 

Ik ben Renée (24) en ik ben samen met mijn vriend en onze twee katten Joep & Pip afgelopen jaar in het mooie Haarlem komen wonen.

 

Op dit moment ben ik nog bezig met mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de VU en werk ik als onderwijsondersteuner op een basisschool. 

 

Ik ben gek op lekker eten, ja, echt waar ;-), alles wat met interieur te maken heeft, dieren, muziek, goede gesprekken, bordspellen, muziek, theater, reizen en zelfontwikkeling.

 

Het lijkt me leuk om via deze weg andere likeminded mensen te ontmoeten om 1 of misschien 2 keer per maand gezellig te tafelen of andere activiteiten mee te ondernemen. 

 

Lijkt het je wat? Voel je vrij om een berichtje achter te laten. :)

https://www.eetclub.nl