Hallo, ik ben Sander Van Aken
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Leeftijd: 31

Hi! Ik ben 26, kom uit België en ben net nieuw in Utrecht. Ik zie koken en dineren als een sociaal gebeuren, en dus heel geschikt om nieuwe mensen te leren kennen! Tijdens mijn vrije tijd kook ik graag, sport ik regelmatig en plan er regelmatig reizen. Verder ben ik vanuit mezelf en vanuit werk geïnteresseerd in mobiliteit en OV. Ik werk sinds 2 jaar in Nederland, momenteel als data scientist voor de OV-sector. Ik ben dus op zoek naar uitbreiding van mijn sociale kring, en anderzijds naar nieuwe lekkere gerechten! :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Enkel witloof vind ik niet lekker. Verder sta ik voor veel dingen open!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

20-ers en 30-ers gezocht voor een eetclub in Utrecht!

Sander Van Aken, Utrecht
2019-07-13

Bekeken: 645

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi iedereen!

Ik ben Sander, 26 jaar oud, en afkomstig uit België. Ondertussen woon ik al meer dan twee jaar in Nederland, sindskort begin dit jaar in Utrecht. Ik hou heel erg van koken en probeer graag nieuwe recepten uit. Ik zie het ook als een sociaal gebeuren, en dus een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen. Gezellig koken, eten, met een drankje erbij: het kan eenvoudig zijn. Dus zoek ik gelijkgezinden die het leuk vinden om samen te koken, te eten of eens de stad in te gaan!

Lijkt dit je wat? Contacteer me dan zeker! ;)

 

UPDATE: We zijn ondertussen met zijn 4'en en zoeken nog één of twee mensen. :)

20-ers en 30-ers gezocht voor een eetclub in Utrecht!

Sander Van Aken, Utrecht
2019-02-17

Bekeken: 582

Aangemeld: 1

Gereageerd: 2

Hi iedereen!

Ik ben Sander, 26 jaar oud, en afkomstig uit België. Al iets minder dan twee jaar woon ik in Nederland, sindskort in Utrecht. Ik hou heel erg van koken en probeer graag nieuwe recepten uit. Ik zie het ook als een sociaal gebeuren, en dus een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen. Gezellig koken, eten, met een drankje erbij: het kan eenvoudig zijn. Dus zoek ik gelijkgezinden die het leuk vinden om samen te koken, te eten of eens de stad in te gaan!

Lijkt dit je wat? Contacteer me dan zeker! ;)

 

https://www.eetclub.nl

Gezellige eetclub in omgeving Woerden en Utrecht (20/30 jaar)

Karlijne & Yannick, Woerden/Utrecht
2021-12-17

Bekeken: 886

Aangemeld: 2

Gereageerd: 2

Hoi allemaal,

Wij zijn Karlijne en Yannick (beiden 28 jaar) en we willen graag een eetclubje oprichten in de omgeving Woerden en Utrecht. We houden van koken en het lijkt ons leuk om met anderen onze hobby te delen. Uit eten gaan vinden we ook leuk! We werken beiden full time en zoeken een gezellig groepje om in de weekenden mee af te spreken. Naast koken, bakken en lekker eten, houden we van reizen en vinden we het leuk om recepten uit het vakantieland te maken. Lijkt het jullie ook leuk om af en toe in het weekend af te spreken? Laat dan een reactie achter :)
Groetjes, Karlijne

Zoek vijf gezellige mensen voor vegan/vegetarisch kookclubje in Utrecht

Jasmyn, Utrecht
2019-05-03

Bekeken: 771

Aangemeld: 7

Gereageerd: 3

Hi,

Ik ben Jasmyn en het lijkt me leuk om met z'n zessen 2 keer per maand gezellig te koken, te kletsen en wijn te drinken. Om en om bij iemand thuis of een keer naar een nieuw/leuk restaurant in Utrecht. 

Hoewel ik hier al jaren woon, lijkt me leuk om nieuwe mensen in Utrecht te leren kennen. 

Mij maakt het niet uit: meiden of mannen gemengd? Gezellig! Leeftijd 24-30 jaar. Geen poespas, keukenambities of bitterballen. Gewoon gezellig :)

Groetjes,

Jas