Hallo, ik ben jonathan sol
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Tilburg

Geslacht: man

Leeftijd: 25

Mijn naam is Jonathan, 22 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik ben momenteel filiaal manager van een zaak dus ik hou van koken onder de mensen. Ik werk in Tilburg en in Helmond (daar is het 2de filiaal). Ik heb mijn opleiding niveau 2 kok afgerond. Hiervoor heb ik gewerkt bij Fletcher hotel in de keuken. Hier heb ik kennis en ervaring opgedaan met verschillende vleessoorten. Hiernaast heb ik bij een visbar gewerkt en heb hier gewerkt met verschillende verse vissoorten. Hier heb ik ervaring opgedaan van fileren tot het in de puntjes klaarmaken voor verkoop. Hier houd het niet op, want ik kan ook zelf heerlijke sushi maken of het bereiden van deeg voor een heerlijke pizza. Kortom, heel variërend! Ik vind het leuk om verschillende gerechten te maken en mijn kennis te verbreden door nieuwe gerechten te leren kennen. In mijn vrije tijd zou ik het leuk vinden om nieuwe mensen in mijn omgeving te leren kennen en samen te experimenten met nieuwe gerechten. Hiernaast vind ik het gezellig om tijdens en na het koken een borrel samen te drinken. Ik sta open voor nieuwe dingen en vind het leuk om mijn kennis over het koken met jullie te delen. Van andere kun je leren! Zelf ben ik flexibel en zou het hierdoor fijn vinden als jullie een dag aangeven waarop jullie gezellig met mij kunnen koken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust echt bijna alles, maar het enige wat ik niet lekker vindt is witlof. Verder heb ik geen allergieën of bijzonderheden
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
TV-programma’s
Familierecepten
Sociale Media
Topkoks
Mijn vrienden
Oproepen

Leren van elkaar!

jonathan sol, Tilburg
2019-01-16

Bekeken: 377

Aangemeld: 1

Gereageerd: 3

Mijn naam is Jonathan, 20 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik volg de opleiding zelfstandig werkend kok en loop vier dagen in de week stage bij Anvers in Tilburg. Hiervoor heb ik gewerkt bij Fletcher hotel in de keuken. Hier heb ik kennis en ervaring opgedaan met verschillende vleessoorten. Hiernaast heb ik bij een visbar gewerkt en heb hier gewerkt met verschillende verse vissoorten. Hier heb ik ervaring opgedaan van fileren tot het in de puntjes klaarmaken voor verkoop. Hier houd het niet op, want ik kan ook zelf heerlijke sushi maken of het bereiden van deeg voor een heerlijke pizza. Kortom, heel variërend! Ik vind het leuk om verschillende gerechten te maken en mijn kennis te verbreden door nieuwe gerechten te leren kennen. In mijn vrije tijd zou ik het leuk vinden om nieuwe mensen in mijn omgeving te leren kennen en samen te experimenten met nieuwe gerechten. Hiernaast vind ik het gezellig om tijdens en na het koken een borrel samen te drinken. Ik sta open voor nieuwe dingen en vind het leuk om mijn kennis over het koken met jullie te delen. Van andere kun je leren! Zelf ben ik flexibel en zou het hierdoor fijn vinden als jullie een dag aangeven waarop jullie gezellig met mij kunnen koken

https://www.eetclub.nl