Hallo, ik ben Judith
lid sinds januari 2019
your image

Woonplaats: Zevenaar

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben Judith 31 jaar en ben dol op lekker eten en drinken! Ik vind het leuk om bezig te zijn met lekker koken, borrelen en vooral het proeven ervan! Wijntjes uitzoeken en uitproberen is mijn hobby haha. Maar ook andere drankjes/hapjes ontdekken ga ik niet uit de weg. Daarbij wordt ik erg blij van een lekker borrelplankje of juist wat uitgebreider koken. Het lijkt me leuk om dit met mensen te doen die ook van gezelligheid houden en van lekker eten en drinken. Verder ben ik ook geïnteresseerd in wijn spijs wandelingen, terrasjes pakken of leuke restaurantjes ontdekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben samen met een goede vriendin van mij op zoek naar een aantal gezellige mensen om gewoon gezellig mee te koken en drinken. Niets moet alles mag, gezelligheid voorop en vooral veel lol is wat wij belangrijk vinden!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Gezelligheid met lekker eten en drinken!

Ju

Judith, Zevenaar
2019-01-23

Bekeken: 75

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Ben jij ook op zoek naar gezelligheid onder het "genot" van een hapje en drankje? Variërend van een tapas / cocktail avondje tot aan een mooi 3 (of meer) gangen menu? Dan denk ik dat wij naar hetzelfde opzoek zijn! 

Wij zijn Judith (31) en Kelly (26) en zijn opzoek naar mensen om gezellig mee te eten en drinken. We vinden het leuk om dingen uit te proberen maar een "simpele" kaasfondue is ook prima! Lekker drankje erbij, top! Naast de eet/drink avonden vinden we het ook leuk om mee te doen aan bijv. Een wijn spijs wandeling, een terrasje pakken, spelletjes avond of leuke restaurantjes ontdekken! Daarbij staat vooral de gezelligheid voorop! De regio is zevenaar/Arnhem en alles wat daar tussen in of dicht omheen valt. 

Dus voel jij je aangesproken en lijkt het je gezellig eens in de 4 a 6 weken wat leuks af te spreken? Reageer dan vooral ;-) 

https://www.eetclub.nl