Hallo, ik ben Jesper Middelburg
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Deventer

Geslacht: man

Leeftijd: 40

Mijn naam is Jesper, ik ben 35 jaar en trotse eigenaar van het Geluk van Deventer. (Conceptmatige). Ik ben een kokende en bakkende ondernemer.met een passie voor het samenbrengen van mensen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Het Geluk van Deventer
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Ontmoeten, ontmoeten, ontmoeten en lekker eten + drinken!

Je

Jesper Middelburg, Deventer
2019-05-07

Bekeken: 328

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Op een laagdrempelige wijze nieuwe mensen ontmoeten, gecombineerd met voordelig eten en drinken?! Kom voor een flinke dosis gezelligheid dineren bij het Geluk van Deventer! Op vrijdag 10 mei is er een eetcafé waarbij werkelijk waar iedereen welkom is. Voor slechts €15,- geniet je van een drie-gangen menu (ook voor vegetariërs). Schuif je aan? Bel, app, Facebook, of loop binnen om even te laten weten dat je erbij bent!

Ontmoeten, ontmoeten, ontmoeten en lekker eten + drinken!

Je

Jesper Middelburg,
2019-04-23

Bekeken: 374

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Op een laagdrempelige wijze nieuwe mensen ontmoeten, gecombineerd met voordelig eten en drinken?! Kom voor een flinke dosis gezelligheid dineren bij het Geluk van Deventer! Op vrijdag 26 april is er een eetcafé waarbij werkelijk waar iedereen welkom is. Voor slechts €15,- geniet je van een drie-gangen menu (ook voor vegetariërs). Schuif je aan? Je kunt daarna gelijk door om Koningsnacht te vieren in het gezellige centrum van Deventer. Bel, app, Facebook, of loop binnen om even te laten weten dat je erbij bent!

Gelukkig samen eten

Je

Jesper Middelburg, Deventer
2019-04-02

Bekeken: 323

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Beste eet- en gezelligheidsfans,

Op vrijdag 12 april organiseert het Geluk van Deventer alweer haar vierde eetcafé. Het succes van ons eetcafé is lekker eten/drinken en het samenbrengen van Deventernaren (en geïnteresseerden uit de regio). Wil jij nieuwe mensen leren kennen, gezellig samen eten en drinken? Reserveer dan voor donderdag 11 april 17.00u en schuif aan! Wij serveren een driegangenmenu voor slechts € 12,- en iedereen is van harte welkom. Reserveren kan via 0651151672, via www.hetgelukvandeventer.nl of via onze Facebook pagina. Je bent welkom tussen 17.00 en 20.00u, dus je kunt op elk gewenst moment aanschuiven. Zien we je de 12e?

Groeten Jesper

 

Eetclubje op 28 maart!

Je

Jesper Middelburg, Deventer
2019-03-13

Bekeken: 438

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Wegens succes organiseren we een extra eetcafé op donderdag 28 maart bij het Geluk van Deventer. Kom genieten van een heerlijk 3-gangen maaltijd en ontmoet nieuwe mensen!

Reserveer tijdig, want vol is vol! Zien we jou de 28e?

Gezellig samen eten in Deventer

Je

Jesper Middelburg,
2019-02-15

Bekeken: 446

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi hoi!

Kom jij gezellig met ons eten in een ongedwongen huiskamersfeer? Elke 2e vrijdag van de maand kun je zo aanschuiven voor een heerlijke maaltijd (lees 3-gangenmenu) bij het Geluk van Deventer! Het idee hierachter is, mensen samenbrengen en laten genieten van lekker eten (door een heuse kokkin bereidt) en drinken, fijne gesprekken en dat voor maar €12,-! Jong/oud, groot/klein, alleen of met meerdere mensen, iedereen is welkom om aan te schuiven! Een mooie, laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen! Wees welkom vanaf 17.00u (later aanschuiven is ook geen punt). Interesse? Laat voor donderdag 17.00u even weten dat je graag mee eet. Je kunt mailen naar info@hetgelukvandeventer.nl, bellen naar 06-51151672 of stuur even een berichtje via de Facebookpagina van het Geluk.

Wees welkom en hopelijk tot snel!

Groeten Jesper

 

https://www.eetclub.nl