Hallo, ik ben Justa
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Mijn naam is Justa, 26 jaar en ik woon sinds november in Amsterdam (in de Pijp). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en spelletjes te doen! Daarnaast hou ik van gezelligheid en vind ik het leuk om in het weekend een lekker speciaal biertje (of 2) te drinken met vrienden.
Alles wat we moeten weten over jou?
- Ik heb geen allergieën - De laatste jaren eet ik steeds minder vlees, maar ik eet het wel gewoon wanneer ik er zin in heb
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Amsterdam - Eetclubje is op zoek naar nog meer leuke mensen :)

Ju

Justa , Amsterdam
2019-04-24

Bekeken: 525

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hey! Wij zij sinds anderhalve maand een eetclubje. We hebben tot nu toe één keer lekker gegeten en een keer geborreld. Ons motto is: hoe meer zielen hoe meer vreugd dus daarom zijn wij nog op zoek naar nog twee vlotte enthousiaste mensen die het leuk lijkt om zich bij ons aan te sluiten. Man, vrouw en alles er tussenin is welkom!

 

Wij zijn vier meiden van 25-30 jaar. We houden van lekker kokkerellen, maar ook van borreltjes op het terras, lekker uiteten,  en airhockyen ;) Lijkt het je leuk bij ons aan te sluiten stuur mij een berichtje :)

Eetclubje Amsterdam!

Ju

Justa , Amsterdam
2019-02-21

Bekeken: 603

Aangemeld: 6

Gereageerd: 3

Hi! Mijn naam is Justa, 26 jaar en ik woon sinds november in Amsterdam. Ik zou graag wat meer mensen willen leren kennen om samen gezellig mee te eten en te borrelen. Een vriendinnetje tipte mij om aan te sluiten bij een eetclubje, dus vandaar dat ik hier te vinden ben. Ik ben op zoek een leuk clubje (man/vrouw) in de leeftijd van 23-30 die het leuk vindt om eens per twee weken / maand samen te koken, eten en af en toe een borrel te doen. Ik ben geen keukenprinsensje, maar houd voornamelijk van de gezelligheid en nieuwe dingen proberen. 

Verder over mij: In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en spelletjes te doen! Daarnaast hou ik ervan om in het weekend een lekker speciaal biertje (of 2) te drinken met vrienden. Vorig jaar heb ik een paar maanden gereisd in Zuid-Amerika en sinds september begonnen met werken :)

 

 

 

https://www.eetclub.nl