Hallo, ik ben Marian
lid sinds februari 2019
your image

Woonplaats: Dishoek

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 42

Hallo,Ik ben op zoek naar 40-ers en 50-ers om samen gezellig mee te bbq-en en te borrelen op de zaterdag middag vanaf 16 uur op bijzondere groepsaccomodaties in de natuur of aan ZEE! Inchecken kan dan vanaf 14 uur smiddags op een mooie relaxte locatie. Uiteraard kan ik ook een kok inhuren en zijn de deelnemers vrij om zelf iets mee te nemen bijv een appeltaart of organiseren we een tapasavond. Je bent ook vrij om te gaan en te staan waar je wil maar diner zal meestal plaatsvinden tussen 19-20 uur Samen uit eten geeft vaak problemen met het verdelen van de rekening en wellicht is dit een fijne relaxte manier om een gezellige avond met elkaar te hebben! Je hoort van tevoren wat de kosten zijn en je zal ook bij aankomst meteen de rekening voldoen voor diner . Voor de drankjes zorg je zelf (elke deelnemer neemt MINIMAAL 3 flessen drank en 5 flessen frisdrank of SPA mee) De overnachting heb je 2 weken voor aanvang betaald en bevestigd gekregen via de email van de accommodatie eigenaar.
Alles wat we moeten weten over jou?
We kiezen elke keer een ander thema.mexicaans.Aziatisch..italiaans .Zwitsers,Oostenrijks enz Inclusief goede wijnen uit die streek.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

samen dineren op zaterdagavond in maart/april/mei 2019 in een vakantiehuis/groepsaccomodatie in NL

Ma

Marian, Dishoek
2019-03-01

Bekeken: 25

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Max deelname van  20 singles(10 man/10 vrouw) van 40 tot 55 jaar voor een gezellige dineravond incl overnachting in een groepsaccomodatie nog nader te bepalen(Belgische Ardennen Houfalize,Dishoek Zeeland,den Burg Texel of Posbank omgeving)

Het diner bestaat uit bbq met kok  bij mooi weer of ik huur een kok ter plaatse in die deze avond voor ons kookt.Het is dus echt een verrassing wat je gaat eten.Als je bepaalde allergien hebt moet je dit vooraf melden aan de kok.Deelnemen is op eigen risico.

De kosten voor deze avond uit verschillen per avond en zijn inclusief overnachting en exclusief drankjes(Per persoon neem je 3 flessen van je favoriete wijn mee en 4 flessen frisdrank of SPA flessen mee en op is op)

Je ontvangt een betaalverzoek van de locatie en na betaling ontvang je een reserveringsbevestiging van de eigenaar van de locatie.

Je betaald dus voor  diner met overnachting!

kosten liggen rond de 100 pppn.

Diner zonder overnachting is niet mogelijk!

Bob mag thuis blijven

De groepsaccomodatie is nog nader te bepalen

Je ontvangt een betaalverzoek van de locatie en dient deze ruim 2 weken voor aanvang te betalen.Bij annulering ontvang je geen geld terug.

Je slaapt met maximaal nog 3 andere personen in een appartement of huisje of we kunnen een aparte hotelkamer voor je regelen met taxi naar je hotel na diner.

Stuur een mail bij interesse en je voorkeur voor bovengenoemde plaatsen

Ik zoek een dame of heer om samen de voorbereidingen te treffen voor de welkomstborrel

Graag ontvang ik van jullie ook tips voor geschikte groepsaccomodaties en mooie vakantiehuizen of villa's voor dit event.

Ik heb zelf een behoorlijk aantal geschikte locaties maar alle tips zijn zeer welkom!

Met vriendelijke groet,Marian

 

 

 

40+ Saterday night dinerclub

Ma

Marian, Rotterdam
2019-02-15

Bekeken: 85

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Wij zijn op zoek naar 40ers en 50ers om op zaterdagavond gezellig samen mee te kokkerellen en wijntjes mee te drinken.

Elke deelnemer maakt thuis een gerecht aan de hand van een gekozen thema

We kunnen evt een gezellige ruimte afhuren om hier samen te kokkerellen.

Als mensen goede ruimtes weten waar dit mogelijk is neem dan contact met me op.

Het Thema van die avond kan zijn: Aziatische keuken of de Zwitserse keuken,Franse of Italiaanse keuken.Mexican diner enz.

Af en toe samen uit eten behoort ook tot de mogelijkheid.

https://www.eetclub.nl