Hallo, ik ben jim van dijk
lid sinds February 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Leeftijd: 29

Misschien is het deels beschamend om dit te noteren maar mijn meeste maaltijden komen uit potjes... Ik woon namelijk sinds anderhalf jaar op mezelf in Utrecht en hou de gerechten daardoor heel eenvoudig. Desalniettemin vind ik het wel leuk om voor anderen te koken en pak ik dan wel uitgebreid uit. Zou je dit ongeleid projectiel in de keuken mogelijk wat willen aanleren dan hoor ik het graag van je;). Het liefst zou ik samen met mensen tussen de 20 en 30 jaar willen koken.
Alles wat we moeten weten over jou?
In basis eet ik alles.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Spontane (beginnende) eetclub in Utrecht

jim van dijk, Utrecht
2019-02-23

Bekeken: 554

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hi! Ik ben Jim (24) en het lijkt me heel leuk om met een groep mensen nieuwe gerechten te bedenken en uit te proberen. Daarbij moet ik wel gelijk erkennen dat mijn kookkunsten als alleenwonende niet heel erg hoog zijn... Mogelijk een beetje beschamend om hier te noteren maar de meeste gerechten bestaan de laatste tijd voornamelijk uit half voorbereide potjes en bakjes.

Maar hier zou ik graag verandering in willen brengen. Dus heb je interesse om samen met dit ongeleide projectiel in de keuken aan de gang te gaan dan zie ik je bericht met belangstelling tegemoet;).


https://www.eetclub.nl