Hallo, ik ben Marloes
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Hi! Ik ben Marloes, 31 jaar en sinds een paar maanden woon ik in Amersfoort. Vorig jaar zomer verruilden mijn vriendin en ik ons appartement in Utrecht voor een klushuis in het Leusderkwartier, dat na een half jaar flink verbouwen inmiddels aardig af is. En nu al die klusuren zijn weggevallen, wordt het hoog tijd om de stad te gaan ontdekken :) Aangezien ik hier nog bijna niemand ken, ben ik (samen met mijn vriendin) op zoek naar nieuwe sociale contacten om eens in de zoveel tijd samen te koken, eten of borrelen. Gezellig thuis of ergens in de stad, allemaal leuk!
Alles wat we moeten weten over jou?
Verwacht geen sterrenchef, maar wel iemand die het leuk vindt om zich een paar uur uit te sloven om wat lekkers op tafel te zetten. Ik houd van veel verschillende keukens, alleen met kaas maak je me helaas echt niet blij.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Koken, eten en borrelen in Amersfoort

Marloes, Amersfoort
2019-03-01

Bekeken: 455

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hi allemaal,

Mijn naam is Marloes, ik ben 31 jaar en sinds een paar maanden woon ik in Amersfoort. Vorig jaar zomer verruilden mijn vriendin en ik ons appartement in Utrecht voor een klushuis in het Leusderkwartier, dat na een half jaar flink verbouwen inmiddels aardig af is. En nu al die klusuren zijn weggevallen, wordt het hoog tijd om de stad te gaan ontdekken :)

Aangezien ik hier nog bijna niemand ken, ben ik (samen met mijn vriendin) op zoek naar nieuwe sociale contacten om eens in paar weken samen te koken, eten of borrelen. Gezellig thuis of ergens in de stad, allemaal leuk! 

Amersfoort-kenners, nieuwkomers of mensen uit de omgeving van Amersfoort; wie heeft zin om aan te sluiten? 

https://www.eetclub.nl