Hallo, ik ben Shirley
lid sinds maart 2019
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Een eetgek pur sang. Dagelijks werkzaam als marketeer in de voeding en in mn vrije tijd te vinden in de keuken, kookboeken, kookwinkels, restaurants of foodfestivals. Stads en natuurmens die graag de wereld rondreist opzoek naar culinaire parels. Altijd op de hoogte van nieuwe innovaties, introducties en nieuwe horeca locaties. Eigenlijk een vakidioot die enthousiast wordt van smaken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik wil echt op hoger niveau koken en zoek mensen die dat ook graag willen. Delen van wijn en spijs vind ik ook erg belangrijk.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Topkoks
Mijn reizen
Oproepen

Culinaire fanaten gezocht om samen te koken

Shirley, Rotterdam
2019-03-04

Bekeken: 112

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi mede eet en kook fanaten! 

Ik wil een kookclub starten en ben opzoek naar mede culinaire liefhebbers die de lat hoog leggen met koken. Het gaat mij echt om samen te experimenteren en toch wel op hoger niveau te koken. Ik ben 31 jaar en woon nu 11 jaar in Rotterdam. Gek op de stad en blij dat er steeds meer parels erbij komen op culinair gebied maar vind koken toch ook echt fijn dus wil dit graag met mede fanaten delen.

Man/vrouw mix lijkt me top en wijn en spijs hoort er uiteraard bij. Groep van max 6 lijkt me leuk om het intiem genoeg te houden. Hoe vaak dit wordt stemmen we met elkaar dan af. 

Dus woon jij ook in Rotterdam. Word je ook laaiend enthousiast als ik de volgende steekwoorden opnoem: David Chang, Albert Adria, The mind of a chef, Anthony Bourdain, Umami paste, De nieuwe Garde, Ottolenghi, San Sebastián....

Stuur een berichtje

https://www.eetclub.nl