Hallo, ik ben Mijke
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hoi ik ben Mijke, 28 jaar en ben net van Utrecht naar Amsterdam verhuisd. Beetje impulsief, zin in iets nieuws. Ik geniet erg van Amsterdam. Ik werk in Utrecht als beleidsadviseur bij de gemeente. Ik hou van portretfotografie, ik volg acteerlessen, doe vrijwilligerswerk (maatjes-project met Syrisch gezin) en hou van reizen. Ik vind koken (en vooral eten) leuk, maaarrr het lijkt me ook heel leuk om nieuwe restaurantjes en barretjes uit te proberen. Mijn vrienden wonen vooral in Utrecht, ken ook al wat mensen in Amsterdam, maar lijkt me leuk om nog wat meer mensen te ontmoeten om lekker mee te eten, borrelen etc.
Alles wat we moeten weten over jou?
Sinds 2019 vega....
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Oproepen

Clubje voor gezellig eten en borrelen in Amsterdam

Mijke, Amsterdam
2019-05-30

Bekeken: 440

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hi allemaal! Ik ben Mijke, 28 jaar en ben net van Utrecht naar Amsterdam verhuisd. Mijn vrienden wonen vooral in Utrecht en ik ken al wat mensen in Amsterdam, maar het lijkt me leuk om hier nog meer mensen te leren om lekker mee te eten, borrelen, etc. Een divers clubje mensen, waarbij koken leuk is, maar waarbij we ook lekker nieuwe restaurantjes en barretjes uitproberen of soms naar een feestje/festivalletje gaan, lijkt me ideaal. Ook omdat mijn leuke maar ook kleine appartementje in de Jordaan slechts een mini-eettafeltje toestaat ;). Leeftijd van ongeveer tussen de 25 en 35 jaar.

Ik werk in Utrecht als beleidsadviseur bij de gemeente. Ik hou van portretfotografie, dansen (tango, modern), ik volg acteerlessen, doe vrijwilligerswerk als maatje van een Syrisch gezin en hou van filmhuis films.

Lijkt je dit leuk? Laat het me weten!

https://www.eetclub.nl