Hallo, ik ben serife colak
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Soest

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben Serife. Ben getrouwd met een indonesisch man en wonen samen nu een jaartje in soest. Voorheen Utrecht..Houd ervan om uit eten te gaan. Ik volg dan ook meestal mensen die veel bloggen over nieuwe spots. bijv explore Utrexht.. Verder kook ik van jongs af aan al veel turks,want ben zelf een turkse. Nu leert mijn schoonmoeder mij nog steeds veel van de indonesische keuken. Ze komen uit padang en daar koken ze pittig! dat was na een paar keer rood aanlopen en tranen mij wel geleerd om het te waarderen. Het zijn de smaken waard.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta open voor alles. juist de keukens die ik niet zo goed ken. zoals mexicaans of afrikaans. ik lust alles maar eet wel Halal. Verder at ik juist heel vaak soya producten, maar moest hiermee stoppen( heb een kinderwens)
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Halal of Kosher
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Sociale Media
TV-programma’s
Oproepen

Lange soesters

se

serife colak, Soest
2019-04-25

Bekeken: 436

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Sinds ik in Soest ben gaan wonen samen met mijn man zo een jaar geleden miste ik  het bruisende Utrecht toch wel heel erg hard! Nou heb ik wel hele lieve buren en de sociale contacten die ik in Utrecht heb zijn er wel, maar vervagen. Wij zijn als stel Mark& Serife( allebei 26jaar) op zoek naar gezellige mensen uit de omgeving soest( is geen moet) we werken allebei veel in Utrecht! Als je net als ons een stel bent is het natuurlijk ook wel erg leuk om zo nu en dan bij elkaar te komen en kokerellen. Wij hebben trouwens wel een hele lieve Buntus thuis(kat). Goed om te weten als je een allergie hebt.

Verder is Mark een indonesisch halfbloed en ik turkse. We zijn allebei moslim en eten halal. We koken deze twee keukens wel het vaakst, maar staan juist open voor ook andere keukens!

 

https://www.eetclub.nl