Hallo, ik ben Tim
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Leeftijd: 30

Vriendelijk, rustig persoon die met de meeste mensen goed uit de voeten kan. Voorkeur gezelschap: goede gesprekken met een niet al te grote club (3-5) en geen of gematigd alcoholgebruik. Interesses: koken, technologie, klimmen, fitness, e-health
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik maak graag simpele, gezonde maaltijden met goede ingrediënten. Als ik in de winkel koop moet het plantaardig zijn, maar ik doe dagelijks aan dumpster diving en dan maakt het me niet uit.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Liefhebbers van Oosters eten

Tim, Utrecht
2020-12-30

Bekeken: 455

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hou je van Indiaas, Vietnamees, Thais en/of andere oosterse keukens? Schroom je er niet voor om een heel bolletje knoflook en een stevig blok gember te gebruiken in een gerecht voor 4 personen?

Ik ben Tim, 26, Oudwijk en werk in de ICT en als fietskoerier. Ik wil graag culinaire vrienden maken en kooktips uitwisselen.

Het idee is om 1x per twee weken samen te komen, dat elke keer iemand anders kookt en wie wil mag meehelpen, maar het ook geen probleem is om pas te arriveren bij het opdienen.

Ik wil de groep graag vegan-vriendelijk houden. Daarmee bedoel ik dat niet-plantaardig voedsel kan, maar er wel een volwaardige plantaardige optie moet zijn.

https://www.eetclub.nl