Hallo, ik ben Robin
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Ubbergen

Geslacht: vrouw

Hi, Nu ik bijna student af ben lijkt het me erg leuk om nieuwe mensen in Nijmegen te leren kennen. Samen tafelen en goede gesprekken! Ik kook het liefst zonder vlees en sta te popelen om nieuwe recepten te proberen! Hoop dat er nog een leuke club is met een vrije stoel! Wie weet tot ooit
Alles wat we moeten weten over jou?
Zelf kook ik niet met vleesproducten maar het is niet erg als anderen dat wel graag doen.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Club in opbouw ontmoet graag meeeters tijdens TREK Nijmegen aanstaande zondag 02/06

Robin , Nijmegen
2019-05-30

Bekeken: 671

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Samen eten is leuk, maar samen eten tijdens een foodevent is misschien nog wel leuker!   

Aanstaande zondag (02/06) gaan Rein (zie Oproepen) en ik naar TREK in Nijmegen. 

Hierbij nodigen we graag iedereen uit die een vorkje met ons mee wil prikken! Wij (kennen elkaar ook nog niet) zijn beide bijna klaar met onze studie/scriptie, rond de begin 20 jaar en m/v. 

Omdat het nog al kortdag is, is het het makkelijkste als je me een appje stuurt als je aan wil sluiten! Mijn nummer is 0683032667

 

Wie weet tot ooit! 

Robin

https://www.eetclub.nl

Voor de gezelligheidsdieren!

Faith, Nijmegen
2019-04-23

Bekeken: 743

Aangemeld: 12

Gereageerd: 3

Beste Nijmegenaren en omstrekers,

 

Anne (26) een hele goede vriendin van me zei ooit eens tegen me, Faith (23), dat deze website bestond. En toevallig zei Lizzy (reageer als je het ziet haha!), dat ze ook op deze site zat. Nu hebben we het er de laatste tijd steeds vaker over en dachten, laten we gewoon iets nieuws proberen en een eetclubje oprichten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We zitten vaak op het terras voor een koffietje of cocktails, houden van sporten en er ook van om een dansje te wagen op billenshakemuziek of andere festivals. We koken meestal omstebeurt of eten ergens een hapje. Met de zomer die eraan komt zijn waalstrandsessies vanzelfsprekend.

 

Verder heb ik een aantal culturele dingen op de planning staan en hou ik ervan om debat avonden of goede documentaires bij te wonen. Ik vind het leuk om me te verdiepen in thema's zoals bewust leven, feminisme, biologie en eigenlijk filosofeer ik er soms even wat op los. Het is mooi om hier inspiratie uit te halen en natuuurlijk is het leuk als meer mensen dit leuk vinden. Ohja en sporten is dus ook echt een ding waar ik niet zonder mee kan. Ik heb zelf in Delft gestudeerd en ga aankomend jaar in Nijmegen verder studeren, en ik kom er steeds meer achter dat er nog genoeg nieuwe dingen te doen zijn in Nimma hometown city, dus kom maar op met de ideetjes :D.

 

Laat een berichtje achter en wie weet tot snel!

 

Groetjes,

 

Faith