Hallo, ik ben Eva
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

Hoi! Ik ben Eva en woon al zo\\\'n 12 jaar in Utrecht. In die 12 jaar heb ik al heel wat restaurants uitgeprobeerd maar met al die nieuwe horeca is het bijna topsport om alles bij te houden. ;-) Het lijkt me leuk om nieuwe eettentjes uit te proberen, te borrelen, te koken, een festival/feestje te bezoeken en/of een gezellig avond te hebben. In mijn vrije tijd speel ik graag spelletjes (regenwormen, ticket to ride, skipbo, bijna alle eigenlijk) en dans ik sinds kort salsa. Wie weet zien we elkaar binnenkort!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben nog op zoek naar een goed witlof uit de oven recept. Ik ben namelijk nog niet overtuigd dat dat lekker is... Verder lust ik alles!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Mijn reizen
Oproepen

Leuke mensen in Utrecht gezocht!

Eva, Utrecht
2019-07-10

Bekeken: 620

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hoi!

Ik ben Eva en woon zo'n 12 jaar in Utrecht. In die 12 jaar heb ik een heel leuk sociaal leven opgebouwd maar merk dat door samenwonen/trouwen/kinderen verhoudingen veranderen. Helemaal niet erg, dan is er weer ruimte voor nieuwe dingen!

Ik ben op zoek naar een clubje leuke vrouwen/mannen om: te borrelen/lekker te eten/feestje te bezoeken/biertjes te drinken in de kroeg/festival te bezoeken/in te maken met een spelletje in het park.

Lijkt je dat ook leuk en ben je tussen de 30 en 35 jaar oud?

Stuur dan even een berichtje!

 

Groetjes,

Eva

 

https://www.eetclub.nl