Hallo, ik ben Stephanie
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Hoi! Ik ben Stephanie, 34 uit Haarlem. Ik hou van koken (oh?), film, fotografie, kunst in alle vormen, reizen, buiten zijn en alle sociale dingen die het leven leuk maken. Ik ben al 15 jaar vegetariër en eet dus geen vlees of vis. Ik ben op het moment even niet aan het werk (meer tijd voor een eetclub!!) En had hiervoor een managementfunctie in de zorg. In die tijd is het sociale leven er soms wat bij ingesprongen. Nu is de tijd om dat weer ruimschoots goed te maken, wellicht met een leuk clubje mensen om te eten en drinken, en wat mij betreft het vooral ook gezellig mee te hebben!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetariër en eet dus geen vlees of vis. Maar ik zou het prima vinden om in een niet vegetarische club terecht te komen en wat \"om dingen heen te eten\"
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Op zoek naar een gezellige eetclub!

Stephanie , Haarlem
2019-11-13

Bekeken: 536

Aangemeld: 6

Gereageerd: 5

Hoi! Ik ben Stephanie, 34 uit Haarlem. Ik hou van de gezelligheid van het leven en hoop dat uit te breiden met een leuke eetclub! Weet zeker dat er meer mensen in Haarlem zijn die genieten van lekker eten, een drankje of twee, goede gesprekken en vooral heel veel plezier. Ik ben vegetariër maar wil mij niet beperken qua eetclubje. Wat mij betreft is iedereen welkom, vegetariër, veganist of echte carnivoor! We komen er vast wel uit met elkaar. Hoop van al jullie leuke mensen te horen!

https://www.eetclub.nl