Hallo, ik ben Linda
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Assen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 24

Hallo, Ik ben Linda 24 jaar en woon nog niet zo lang in Assen . Ik ben opzoek naar sociale contacten en dat probeer ik dan op deze manier te doen. Ik heb niet echt de beste kook kunsten, maar als ik tijd heb sta ik graag in de keuken om iets te bakken of te koken. Ik ben een Bourgondische type dus hou wel van een hapje en drankje en gezellig na tafelen hoort daar ook bij. Stuur mij een berichtje als je dit ook wat lijkt en kunnen we wellicht een gezellig clubje worden.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën en eet eigenlijk bijna alles wel.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Mensen ontmoeten

Linda, Assen
2020-03-22

Bekeken: 196

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo, Mijn naam is Linda en zoek nieuwe mensen om in sociaal contact te blijven. Ik woon nog niet zo lang in Assen en ken daar eigenlijk niemand...ik ben wel een gezelligheids mens en hou van lekker eten en drinken met elkaar, maar hou ook van om iets actief te doen, zoals spelletjes avonden of een avondje uit. Ben jij diegene die hetzelfde zoekt? Stuur mij dan gerust een berichtje. Groetjes Linda

Mensen ontmoeten

Linda, Groningen
2019-09-09

Bekeken: 527

Aangemeld: 6

Gereageerd: 4

Hallo, ik ben Linda 23 jaar en woon in Groningen. Ik ben opzoek naar sociale contacten en dat probeer ik dan op deze manier te doen. Ik heb niet de echt de beste kook kunsten, maar als ik tijd heb sta ik graag in de keuken om iets te bakken of te koken. Ik ben een Bourgondische type dus hou wel van een hapje en een drankje en gezellig na tafelen hoort daar ook bij. 

Stuur mij een berichtje als je dit ook wat lijkt en kunnen we wellicht een gezellig clubje beginnen.

https://www.eetclub.nl

Gezellig met elkaar eten

Jessica , Zwolle
2019-09-01

Bekeken: 427

Aangemeld: 8

Gereageerd: 2

Hee hallo, 

Ik ben Jessica en ik ben 23 jaar oud. Sinds twee jaar woon ik in Zwolle  en ik studeer MWD. Mijn studie is ook echt mijn passie en ik doe het dus met veel plezier. Komend jaar ga ik alweer het afstudeerjaar in.

Het leven is voor mij echt een cadeautje en daar hoort gezelligheid bij. Ik ben iemand die altijd wel wat te vertellen heeft en met humor het leven omarmt.  

Het lijkt mij ontzettend leuk om wat nieuwe mensen te leren kennen en eens samen te koken, eten, gezellig te babbelen en natuurlijk op een terrasje te wijnen. 

Wat wij eten maakt niet zoveel uit als het maar gezellig is.

Meld je gerust aan, want er is nog plek in deze groep☺