Hallo, ik ben Charlotte
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hi! Ik ben Charlotte, 26 jaar jong en woon inmiddels alweer 2,5 jaar in Amersfoort. Het lijkt mij leuk om via de eetclub leuk nieuwe mensen te leren kennen om de liefde voor eten te delen. Naast koken, tapasavondjes en gezelligheid, vind ik het ook leuk om nieuwe restaurants in Amersfoort te ontdekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Wij zijn hele makkelijke eters en proberen graag nieuwe dingen!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

Liefhebbers van eten en gezelligheid gezocht in Amersfoort!

Charlotte, Amersfoort
2019-08-21

Bekeken: 439

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hi! Wij zijn Charlotte en Twan, 24 en 25 jaar oud en wonen nu een paar maanden in het mooie Amersfoort. Het lijkt ons via de eetclub leuk om nieuwe mensen te leren kennen om onze grote liefde voor eten mee te delen. Naast koken, lekker eten en gezelligheid, houden wij er ook van om verschillende speciaalbiertjes te testen en restaurants in Amersfoort te ontdekken.

Het lijkt ons leuk om mensen te vinden die het ook leuk vinden om hele avonden lekker te koken, eten en eventueel een spel (zoals 30 seconds) te spelen. Met een tapasavondje maak je ons ook erg blij!

Ook zin om binnenkort lekker een avondje te eten en te borrelen?  Of een restaurant in Amersfoort te ontdekken? Stuur ons dan een berichtje en hopelijk zien we elkaar snel :)

https://www.eetclub.nl

Op zoek naar gezellige meiden in Amersfoort!

Celine, Amersfoort
2019-09-07

Bekeken: 725

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hi allemaal!

Ik ben Celine, 23 jaar oud en woon sinds een jaartje samen met mijn vriend in Amersfoort. Een hele mooie stad, maar ik mis een stukje sociaal leven hier. Oorspronkelijk kom ik uit Alkmaar en daar wonen dus nog veel van mijn vriendinnen. Dat betekent: 3 maanden van tevoren plannen en veel reizen. Ik zou het leuk vinden om weer eens wat spontane uitstapjes te maken. Etentjes, filmavondjes, borrelen, goede gesprekken, festivals, sporten, ik ben er allemaal voor in! Wie doet er mee?