Hallo, ik ben Lisette
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hee! Mijn naam is Lisette, ik ben 22 en ik woon nu 4 jaar in Utrecht. Een jaar geleden heb ik mijn bachelor of social work gehaald en ga ik in september beginnen aan een premaster aan de UvA. Afgelopen jaar heb ik gewerkt en ben ik net terug van een half jaar reizen. Naast mijn studie ga ik veel met vrienden naar festivals/feestjes, werk ik in de horeca en ga ik fanatiek naar de sportschool. Vind het verder leuk om te koken en nieuwe mensen te ontmoeten: vandaar dit dus :) Juist omdat ik al geruime tijd in Utrecht woont lijkt het me leuk om weer eens wat te doen met nieuwe mensen om me heen. Ik hoef niet elke week super serieus uren te kokkerellen, maar ben verder makkelijk en word o.a. enthousiast van: simpel tapas maken, nieuwe restaurants uitproberen, spelletjes doen, bier/wijn/cocktail avond thuis of in de stad, een keertje fancy eten of wat anders leuks.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou onwijs van de Aziatische keuken (van Indiaas tot Koreaans en Vietnamees), koffie, kaas, lavacakejes, schep -en softijs, avocado, mojito\\\\\\\'s etc. Het enige waar ik niet blij van word zijn wortels en witlof ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Utrecht tapas/spelletjes/cocktails/koken/borrelen

Lisette, Utrecht
2019-08-28

Bekeken: 402

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hee! Mijn naam is Lisette, ik ben bijna 23 en ik woon nu 4 jaar in Utrecht. Een jaar geleden heb ik mijn bachelor gehaald en ga ik in september beginnen aan een premaster aan de UvA. Juist omdat ik al geruime tijd in Utrecht woont lijkt het me leuk om weer eens wat te doen met nieuwe mensen om me heen. Ik hoef niet elke week super serieus uren te kokkerellen, maar ben verder makkelijk en word o.a. enthousiast van: simpel tapas maken, nieuwe restaurants uitproberen, spelletjes doen, bier/wijn/cocktail avond thuis of in de stad, een keertje fancy koken of wat anders leuks. Ik dacht aan ongeveer eens per 3 a 4 weken met een groep meiden tussen de 20-30 jaar? Laat maar weten als dit je wat lijkt (: Liefs Lisette

https://www.eetclub.nl