Hallo, ik ben Marieke
lid sinds September 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 23

Ik ben sinds een paar maanden in Utrecht komen wonen, maar helaas wonen al mijn vriendinnen niet in Utrecht. Hierdoor kan ik jammer genoeg niet meer zo snel met hen samen eten. Het lijkt me dan ook super leuk om dit met andere mensen in Utrecht opnieuw op te pakken! Koken kan ik redelijk en ik vind het leuk om te experimenteren met verschillende dingen. Helaas heb ik geen vriezer of mixer, hierdoor vallen er aardig wat gerechten af. Zelf houd ik van spelletjes, afspreken met vriendinnen, creatief bezig zijn en zoveel mogelijk dingen ondernemen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lus alles!!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingredi├źnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Eetclubje Utrecht

Marieke , Utrecht
2019-09-03

Bekeken: 327

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hoi Allemaal, 

Ik woon sinds een paar maanden voor mijn afstudeerstage in Utrecht en ik heb het hier tot nu toe ontzettend naar mijn zin. Echter wonen mijn vriendinnen helaas allemaal buiten Utrecht wat betekend dat ik niet meer zovaak doordeweeks samen met hen kan eten of afspreken. Het zou me dan ook leuk lijken om wat meiden hier te leren kennen waar ik een gezellig eetclubje mee kan vormen en af- en toe een drankje mee kan doen!

Ik zoek hierom een groepje meiden van in de 20 die het gezellig zouden vinden om ongeveer 1 keer in de 2 weken saampjes te eten, lang te tafelen en spelletjes te spelen. Of natuurlijk andere leuke dingen in de stad doen! Lijkt jou dit ook leuk? Stuur me dan een berichtje!

Groetjes,

Marieke

https://www.eetclub.nl