Hallo, ik ben Marlou
lid sinds September 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Ik ben Marlou, 26 jaar. Na 8 jaar weg te zijn geweest, woon ik weer in Arnhem. Maar nu langzaam de terrassen weer opengaan, merk ik dat ik toch niet heel veel mensen ken in Arnhem. Dus lijkt het mij leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Zelf ben ik niet erg van het alleen koken, maar ik vind het wel erg gezellig om met meer mensen te koken. Daarnaast houd ik ervan om nieuwe restaurantjes te ontdekken of om ergens gezellig te borrelen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik word iets te gelukkig van een bak koffie in de ochtend of een glas wijn in de middag/avond. En ik houd van kaas!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingredi├źnten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Borrel/ koffieclub Arnhem

Marlou, Arnhem
2021-05-12

Bekeken: 121

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi, ik ben Marlou (26 jaar). Na 8 jaar weg te zijn geweest, woon ik weer in Arnhem. En nu ik met dit mooie weer vandaag allemaal leuke terrasjes ontdek in het centrum en de Spijkerkwartier lijkt het mij erg leuk om wat nieuwe mensen te ontmoeten. Om samen na werk of in het weekend een terrasje te pakken, nieuw eettentje uit te proberen of lekker koffie te halen en een stukje te wandelen. Daarnaast ben ik zelf geen keukenprinses, maar ik houd wel erg van eten. Dus als iemand graag kookt dan schuif ik graag aan en ben ik ook niet de beroerdste om daarna de afwas te doen. Spreekt dit bericht je aan dan lijkt het mij erg gezellig om een eet/borrelclubje te vormen.

Eetclubje om Amsterdam te verkennen

Marlou, Amsterdam
2019-09-13

Bekeken: 345

Aangemeld: 12

Gereageerd: 4

Hallo! Mijn naam is Marlou, 25 jaar oud en sinds kort woon in Amterdam ivm met een nieuwe baan. Elke keer als ik door Amsterdam fiets, zie ik overal leuke koffie- en eettentjes die ik graag zou willen uitproberen. Jammer genoeg ken ik nog niet veel mensen in Amsterdam, dus zou ik graag in contact willen komen met mensen die ook nieuwsgierig zijn naar wat Amsterdam allemaal te bieden heeft wat betreft horeca. Het lijkt mij leuk om een of twee keer per maand met elkaar gezellig te borrelen, koffie te drinken of uit te gaan eten. 

https://www.eetclub.nl