Hallo, ik ben Kris
lid sinds September 2019
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi! Koken zou ik een hobby kunnen noemen want ik vind het erg leuk om te doen... Maar helaas doe ik dat veel te weinig. Want uitgebreid koken voor mijzelf of een vriendin is toch minder leuk dan voor/met een groep! Naast deze \\\\\\\'hobby\\\\\\\' werk ik bij een onderwijsorganisatie waar ik de werving en selectie verzorg. 32 uur per week, dus nog voldoende tijd voor een eetclubje daarnaast!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben geen vegetariër maar eet eigenlijk bijna nooit vlees. Het lijkt me leuk wat meer vegetarische recepten uit te proberen!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclub van 4 zoekt een vijfde lid!

Kris, Nijmegen
2020-02-29

Bekeken: 550

Aangemeld: 5

Gereageerd: 3

Inmiddels hebben we al een groepje van vier gevormd, maar zijn nog op zoek naar een vijfde lid! Vrees niet, je bent geen nieuweling in een hechte groep, want ook wij vier hebben elkaar nog nooit ontmoet. 

We zijn 26, 27, 28 en 32 en allemaal woonachtig in Nijmegen. Om de leeftijden een beetje in balans te houden zou het mooi zijn als jij rond de 30 bent! We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt (samen) te koken, eten en drinken, thuis of zo nu en dan uit. Sommigen van ons eten overwegend vegetarisch (zeker niet volledig!), maar verder zijn er geen ingewikkelde diëten 

 

Lijkt jou het leuk bij ons aan te sluiten? Stuur een berichtje met meer informatie over jezelf en we reageren zo snel mogelijk! 

Eetclub Nijmegen 25-35

Kris, Nijmegen
2020-01-25

Bekeken: 512

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Ook ik ben op zoek naar een leuke eetclub: Ik ben geen geweldige kok maar vind samen koken (en vooral: eten) wel leuk om te doen! 

Ik ben geen vegetariër maar eet wel weinig vlees en zou graag meer vegetarische gerechten uitproberen. Naast het koken en eten ben ik natuurlijk ook op zoek naar gezelligheid! Bij voorkeur een groep van ongeveer 5 vrouwen tussen de 25-35 waarmee we lekker kunnen koken, eten en drinken, thuis of zo nu en dan uit! 

Edit 25 januari: We zijn inmiddels al met z'n vieren en zouden het leuk vinden als er nog een dame van rond de 30 aan kan sluiten, zodat de leeftijden een beetje in balans zijn (nu 26, 27, 28, 32). We horen graag van je! 

https://www.eetclub.nl