Hallo, ik ben Manon
lid sinds September 2019
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Sinds een jaar ben ik vanuit het mooie Groningen naar Zwolle verhuisd. Ik ben 31 jaar en ik vind het leuk om samen te koken en te eten. Daarnaast hou ik van bordspellen, oneindig kletsen en er op uit gaan :). Het lijkt me leuk om hier mensen van mijn leeftijd / gelijkgestemden te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergien en er is weinig wat ik niet lekker vind.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Eten & Gezelligheid :)

Manon, Zwolle
2020-09-06

Bekeken: 486

Aangemeld: 4

Gereageerd: 3

Hoi allemaal! Ik ben Manon, 31 jaar en ben vorig jaar vanuit Groningen verhuisd naar Zwolle. Ik woon samen met mijn vriend en heb het hier erg naar mijn zin, maar de sociale contacten mogen wel worden uitgebreid.

Ik ben op zoek naar een gezellige groep Zwolse vrouwen/meiden die ook zin hebben om doordeweeks of in het weekend wat leuks te doen. Koken en eten is natuurlijk altijd goed, maar ik sta ook open voor andere leuke activiteiten. Er is nog zoveel leuks te ontdekken in Zwolle heb ik al wel gemerkt!

Mijn interesses zijn bordspellen, lezen, fotograferen, Marktplaats en de kringloop afstruinen, sport, creatieve dingen en uiteraard lekker koken en eten :). Daarnaast ga ik graag naar de film en bezoek graag leuke nieuwe plekken in de omgeving.

https://www.eetclub.nl