Hallo, ik ben Nico
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: man

Leeftijd: 34

Hallo, ik ben Nico, 30 jaar en woon in Groningen. Ik ben momenteel met de laatste loodjes bezig van mijn afstuderen en werk daarnaast zelfstandig binnen het (kunst)onderwijs. Ik hou van koken, lekker eten, gezelligheid in de vorm van een goed gesprek of een bordspel. Ik ben de laatste tijd veel bezig met voeding en gezondheid. Ik overweeg om mijn dieet om te gooien naar een plantaardig (vegan) dieet. Om hier alvast wat aan te wennen lijkt het mij leuk om met een groepje gelijkgestemden met enige regelmaat samen te komen om deze \'nieuwe\' keuken samen te verkennen. Voor mij is zo\'n kookgroepje nieuw. Dus als je dit ook wat lijk kunnen we als groep overleggen hoe we dit precies kunnen invullen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Zoals al benoemd wil ik graag met een clubje focussen op de plantaardige keuken.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Samen de plantaardige (vegan) keuken verkennen!

Nico, Groningen
2019-10-23

Bekeken: 511

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi allemaal,

Ik ben de laatste tijd veel bezig met voeding en gezondheid. Ik overweeg om mijn dieet om te gooien naar een plantaardig (vegan) dieet. Om hier alvast wat aan te wennen lijkt het mij leuk om met een groepje gelijkgestemden met enige regelmaat samen te komen om deze 'nieuwe' keuken samen te verkennen. 

Ik overweeg dit nieuwe dieet puur uit gezondheidsredenen voor mijzelf. Ik heb zelf vaak last van vermoeidheidsklachten en na wat onderzoek ben ik overtuigd dat een plantaardig dieet gezonder zal zijn. Dit is echter nogal een overstap van mijn flexatarisch dieet. Op deze manier hoop ik de overgang wat motiverender te maken. Ik ben benieuwd of er mensen zijn die ook soortgelijke ideen hebben. 

Naast het verkennen van nieuw (keuken)terrein is een goed gesprek, gezelligheid of een bordspelletje een leuke bijkomstigheid natuurlijk. ;-)

Voor mij is zo'n kookgroepje nieuw. Dus als je dit ook wat lijkt kunnen we als groep overleggen hoe we dit precies kunnen invullen.  Bij de  groepsgrootte heb ik 1-4 ingevuld. Dit kan wat mij betreft groter alleen kan ik dat zelf niet kwijt in mijn huisje. 

 

Groetjes Nico

https://www.eetclub.nl