Hallo, ik ben Susanne
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Hoi allemaal! Wij zijn een stel (24 en 27 jaar), oorspronkelijk uit de buurt van Rotterdam. Onlangs zijn wij naar Arnhem verhuisd en het lijkt ons leuk om in deze nieuwe omgeving mensen te leren kennen! :) Wij houden van lekker eten en koken graag samen, maar ook een avondje naar de bioscoop of een drankje doen in de stad vinden we leuk. Verder houden wij erg van bordspellen. Het lijkt ons leuk om deze activiteiten met meer mensen te ondernemen en daarom hopen wij een leuk (gemengd) groepje te beginnen. Groetjes!
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Gezellig groepje gezocht

Susanne, Arnhem
2019-11-07

Bekeken: 608

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hoi allemaal!

Wij zijn een stel (24 en 27 jaar), oorspronkelijk uit de buurt van Rotterdam. Onlangs zijn wij naar Arnhem verhuisd en het lijkt ons leuk om in deze nieuwe omgeving mensen te leren kennen! :)

Wij houden van lekker eten en koken graag samen, maar ook een avondje naar de bioscoop of een drankje doen in de stad vinden we leuk. Verder houden wij erg van bordspellen. Het lijkt ons leuk om deze activiteiten met meer mensen te ondernemen en daarom hopen wij een leuk (gemengd) groepje te beginnen.

Groetjes!

https://www.eetclub.nl