Hallo, ik ben Rolf
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Leeftijd: 35

Sinds juni 2019 zijn wij (stel van 29 & 30) woonachtig in Utrecht na een tijd in het Bourgondische Maastricht te hebben gewoond. Beiden werkzaam in de gezondheidszorg. We houden van een lekkere wijn, goed speciaalbiertje en heerlijk eten binnenshuis of buiten de deur! Ook vinden we het gezellig om na het tafelen een bordspelletje te doen (bv carcassonne, kolonisten).
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen allergieën.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Borrel/eetclub Utrecht

Rolf , Utrecht
2019-11-06

Bekeken: 614

Aangemeld: 6

Gereageerd: 6

Ha mede Utrechtse foodlovers!

Wij zijn Beau en Rolf (29 & 30 jaar oud) en sinds juni 2019 woonachtig in Utrecht. Na een tijd in het Bourgondische Maastricht te hebben gewoond zijn we voor werk verhuisd naar het bruisende Utrecht. 

Beiden houden we van lekker eten, een goede fles wijn en door onze Maastrichtse jaren ook heel erg van een lekker speciaalbiertje (om mee te koken of te drinken..).

We zijn op zoek naar leuke stellen, mannen of vrouwen (+/- midden 20 tot midden 30) net als wij eens in de zoveel tijd samen willen komen om te koken, borrelen en leuke restaurantjes in de omgeving te ontdekken. Wat wij ook heel gezellig vinden is  om na het tafelen een bordspelletje te doen (Carcassonne, kolonisten, etc.).

Lijkt je/jullie dat ook wel wat, laat het dan weten via een berichtje hieronder of een priveberichtje (liefst met nummer), dan kunnen we misschien snel eens wat afspreken!

Groetjes, Beau en Rolf 

https://www.eetclub.nl