Hallo, ik ben Harmke
lid sinds November 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Nieuwe mensen leren kennen vind ik het leukste wat er is, net als fijne gesprekken onder het genot van lekker eten en een wijntje. Ik ben Harmke, 24 jaar en midden juni het fijne Nijmegen verruild voor het levendige Amsterdam. In september start ik mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie en ik heb zin om nieuwe mensen te leren kennen onder het mom van Beter een goede buur… Een tijdje terug ontstond er bij mij het idee om een kookclubje te starten, niet omdat ik een fantastische kok ben en/of perse wil worden maar nieuwe recepten én voor de gezelligheid. En toen.. kwam ik dit platform tegen, en waarom niet aansluiten bij dat wat al aanwezig is? ;)
Alles wat we moeten weten over jou?
Van festivals, reisjes, borrelen, lezen en gitaar spelen word ik blij. En van eten natuurlijk, ik mag alles én lust alles! Ik ben geen fanatieke vleeseter, maar ook geen vegetariër.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Familierecepten
Mijn reizen
Oproepen

Etentjes & borrels

Harmke, Amsterdam
2022-06-19

Bekeken: 246

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Borrelen, gezellig kokkerellen, kletsen over het leven en samen Amsterdam verkennen. Dat lijkt mij perfect!

Ik zie het voor mij dat we iedere week samen te komen om nieuwe recepten én elkaar te leren kennen. Hierbij hecht ik veel waarde aan flexibiliteit en openheid; niks = verplicht en alleen meedoen als je er blijvend blij van wordt!

Ik woon zelf (sinds juni) in een fijn huisje tussen de Pijp en de Grachtengordel in. Het meest ideale is als we dichtbij elkaar wonen, maar een goede klik is des te belangrijker ;). Daarbij is vega voor mij zeker geen probleem, maar ik houd ook van vlees op z'n tijd. 

https://www.eetclub.nl