Hallo, ik ben Lotte
lid sinds November 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben 30 en woon sinds 3 jaar in Amersfoort met mijn vrouw. Ik ben opgegroeid in de buurt van Haarlem, heb in Rotterdam gestudeerd en ben daarna hierheen verhuisd, dus mijn vrienden wonen overal en nergens. Lijkt me leuk om wat meer contacten in de buurt op te doen! Ik vind het leuk om te koken en ben al lang vegetariër, sinds de afgelopen jaren probeer ik ook zoveel mogelijk veganistisch te eten (met wisselend succes). Daarnaast houd ik van lezen (zou ik meer willen doen), talen leren (Spaans & gebarentaal), probeer ik regelmatig te bewegen (maar dat lukt niet altijd), houd ik van creatief bezig zijn (tekenen, schilderen, klussen, kleding maken) en ben ik erg enthousiast over mijn moestuin :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetariër & flexi-vegan.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn reizen
Oproepen

Vega(n) wereldkeuken

Lotte, Amersfoort
2019-11-13

Bekeken: 199

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hoi! 
Ik ben Lotte, ik woon sinds ongeveer 3 jaar in Amersfoort met mijn vrouw. Ik ben opgegroeid in de buurt van Haarlem, heb in Rotterdam gestudeerd en ben daarna hierheen verhuisd, dus mijn vrienden wonen overal en nergens. Lijkt me leuk om wat meer contacten in de buurt op te doen!
Ik vind het leuk om te koken en ben al lang vegetariër, sinds de afgelopen jaren probeer ik ook zoveel mogelijk veganistisch te eten (met wisselend succes). Daarnaast houd ik van reizen, lezen (zou ik meer willen doen), talen leren (Spaans & gebarentaal), probeer ik regelmatig te bewegen (maar dat lukt niet altijd), houd ik van creatief bezig zijn (tekenen, schilderen, klussen, kleding maken) en ben ik erg enthousiast over mijn moestuin :)
Zou superleuk zijn als mensen zich aangesproken voelen! 

https://www.eetclub.nl