Hallo, ik ben Carine
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 39

Hallo, Ik ben Carine, 34 jaar en ik ben nieuw in Amsterdam Oost komen wonen. Ik houd erg van koken, laatste tijd minder vlees maar ik maak het af en toe nog wel klaar. Het lijkt me leuk om me aan te sluiten bij een kookclubje óf zelf een kookclubje op te zetten met 30\\\'ers die dezelfde passie delen. Verder ben ik een alleseter en zijn er geen specifieke dingen die ik écht niet lust. Ik denk dat ik aardig goed kan koken, ik probeer graag nieuwe dingen uit om dit nog verder te ontwikkelen. Sinds kort heb ik een groente/fruitpakket van Eko plaza ;-), hiermee bouw ik recepten om bio groenten heen waar ik minder mee bekend ben. Daarnaast eet ik steeds meer glutenvrij maar ben niet allergisch dus is zeker geen \\\'vereiste\\\'. Voor mij gaat het naast lekker eten ook om de gezelligheid, wijntje erbij/ lekker borrelen en nieuwe restaurantjes uitproberen. Mijn overige hobby\'s zijn veel sporten, reizen, lezen, interieur en andere leuke dingen doen buiten de deur met vrienden.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën, er zijn ook geen dingen die ik echt niet eet of niet klaar wil maken. Zoals eerder gezegd eet/bereid ik wel steeds minder vlees en meer glutenvrij.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Glutenvrij
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclub Amsterdam 30-40

Carine, Amsterdam
2020-01-05

Bekeken: 421

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hallo daar!

Ik ben Carine, 34 jaar. Ik ben nieuw in Amsterdam Oost komen wonen en het lijkt me leuk om met andere dames de passie voor koken te delen. Het idee is om maandelijks bij elkaar te komen en bij iemand thuis te eten die dan ook kookt, een optie is natuurlijk ook een nieuw restaurantje uitproberen in de stad.

Zelf kook ik de laatste tijd steeds meer vegetarisch en ook wel veganistisch, ik eet zelf nog wel af en toe vlees. Super om via deze weg nieuwe recepten te ontdekken (en te delen) die vegetarisch of veganistisch zijn, let wel: het is geen must :).

Het lijkt me leuk om via deze weg nieuwe mensen te leren kennen, het gaat dus om een maandelijkse kookclub maar het is ook mogelijk om samen andere leuke dingen te gaan ondernemen zoals lekker borrelen in de stad.

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan een berichtje dan neem ik contact met je op.

Groetjes Carine 

https://www.eetclub.nl

Dertigers kookclub in Amsterdam

Denise, Amsterdam
2020-01-15

Bekeken: 523

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Gezocht: mede-recepten-testers tussen 31 en 39 jaar! :) Lijkt het jou ook leuk om met een paar gezellige meiden nieuwe recepten uit te proberen, met een wijntje erbij? Mijn nieuwe Ottolenghi kookboek staat te trappelen!

Ik dacht aan ongeveer eens per maand om de beurt bij iemand thuis lekker tafelen en dan ieder een gang maken of wijn meenemen. Hoeft niet ingewikkeld, duur of haute cuisine te zijn, vooral gezellig! Vlees - vis - vega

Ook zin in? Stuur een berichtje