Hallo, ik ben Jeroen
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: man

Leeftijd: 55

Hoi! Ik ben Jeroen (51), sociale nerd, levensgenieter en woon in het centrum van Den Haag. Gek op lekker eten, koken en borrelen, muziek (ik ga graag naar live optredens), hard lachen, wandelen, boardgames, theater, reizen. Ik kan vrij aardig koken en ik heb een onwijze leuke keuken. Voor wat betreft kookclubjes: naast lekker eten gaat het me vooral ook om gezelligheid, nieuwe dingen te proeven, nieuwe verhalen te horen :-).
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Social Food

Jeroen, Den Haag
2020-02-26

Bekeken: 740

Aangemeld: 7

Gereageerd: 5

Hoi, wij zijn net een eetclubje begonnen. Wij zijn Jeroen, Susanne, Martha en Esther. We wonen allemaal in Den Haag, houden van gezelligheid, lekker eten, kletsen tijdens het koken. Maar zoals je begrijpt, niet iedereen kan altijd, dus we zoeken nog een paar mede-levensgenieters die mee willen doen. Om af en toe bij elkaar te komen, gewoon gezellig.

De insteek is dat we ongeveer eens per maand samen komen. De gastheer/gastdame van betreffende dag de dans leidt (thema, menu, budget, wel/geen hulp nodig). Je hoeft geen topchef te zijn, zolang je maar wél wat lekkers op tafel kan toveren. En er is vast wel iemand die je wil helpen :-). 

Woon je in de buurt van Den Haag (ca. 30-55 jaar) en zoek je mensen waar je je liefde voor lekker eten en gezelligheid mee wilt delen? Het zou leuk zijn als er nog minimaal een heer bij ons gezelschap komt, maar dames zijn ook van harte welkom. Laat een berichtje achter en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar!

Tip: eetclub.nl werkt niet echt foutloos, als je oproepen voor Den Haag wilt vinden zoek dan op het trefwoord 'Haag' zonder Den. En als je via eetclub.nl een bericht verstuurt krijg je waarschijnlijk een foutmelding, maar dan is het wel gewoon verstuurd... dat zie je als je naar 'mijn berichten' gaat. Tja, we doen het er maar mee ;-)

https://www.eetclub.nl