Hallo, ik ben Els De Waele
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 60

Hallo keukenprinsessen, ben op zoek naar enthousiaste dames in de omgeving van Rotterdam Nesselande die samen met mij 1x in de maand gezellig wil experimenteren op het gebied van vegetarisch koken. Ik denk daarbij aan een middag, liefst doordeweeks. Hou jij net als ik van puur, koken met de seizoenen, gezelligheid en lekker eten maar niet van dierenleed? Dan ben ik op zoek naar jou! Het lijkt me leuk om per keer in groepjes van 4 samen te koken en het evt daarna ook op te eten of je kunt het lekkers meenemen naar huis. Dit geheel afhankelijk van wat we samen maken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Over het algemeen eet ik vegetarisch, zo af en toe een verantwoord stukje kip oid maar vooral puur en met zoveel mogelijk producten van het seizoen. Ik heb een passie voor lekker en gezond eten. Verder vind ik het leuk mensen te ontmoeten, te leren kennen en met elkaar te verbinden dmv koken. Samen de naar de markt of de boer om ingrediënten voor het koken/eten te halen behoort ook tot de mogelijkheden wat mij betreft. Mijn keuken, apparatuur en eettafel staat jullie beschikking, uiteraard delen we samen de kosten van de ingrediënten.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Koken met de seizoenen (vegetarisch)

Els De Waele, Rotterdam Nesselande
2020-01-28

Bekeken: 240

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Voeding is mijn passie...en alles wat hiermee te maken heeft... experimenteren, koken, proeven, ontdekken, struinen over boerenmarkten, zoeken naar nieuwe ideeën, recepten etc. 

Koken en eten verbind mensen met elkaar. Tevens leren we van elkaar en hebben we vooral een leuke tijd samen.

Wil jij dit ook, laat t me weten!!

https://www.eetclub.nl