Hallo, ik ben Céline
lid sinds March 2020
your image

Woonplaats: Maarssen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi! Mijn naam is Céline, 29 jaar oud en dol op koken. Mijn hele pinterestbord staat vol met recepten die ik nog wil maken :-) Ik heb hele lieve vriendinnen met wie ik graag eet en afspreek, maar ik zou het leuk vinden om daarnaast nieuwe mensen te leren kennen met wie ik mijn passie voor koken echt kan delen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust onwijs veel dingen. Gek op vis en sushi. Ikzelf kook het liefst met verse en gezonde ingrediënten. Hoeft uiteraard niet altijd ;-) eten moet op de eerste plaats lekker zijn.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclub starten met gezellige mensen in omgeving Utrecht/Maarssen

Céline , Maarssen
2020-03-23

Bekeken: 97

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi iedereen! Mijn naam is Celine, 29 jaar en ik woon in Maarssen. Ik woon hier al mijn hele leven met plezier. Het is dus niet dat ik niemand in deze omgeving ken, maar het lijkt me erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie delen voor koken en eten als ik :-). Ik ben niet per se een hele goede en ervaren kok, maar ik vind het leuk om hiermee bezig te zijn. Ik doe vooral eetinspiratie op in tijdschriften, blogs en Pinterest. Voor mij is lekker eten in combinatie met gezelligheid (en een goed glas wijn) erg belangrijk. Ik ben een echte Bourgondiër en ben dol op vlees en vis. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten door alles vers te maken met kwalitatieve producten. Ik kan echter ook zwichten voor een kant en klare donut of een crêpe :-) De frequentie - en/of groepsgrootte van de eetclub vind ik niet zo belangrijk. Dat kunnen we nader overeenkomen denk ik! Ook hoeft het wat mij betreft niet altijd om koken te gaan. Uit eten en borrelen lijkt me net zo gezellig. Het lijkt me erg leuk om van gelijk gestemden te horen :-) Groetjes, Celine

https://www.eetclub.nl