Hallo, ik ben Anja
lid sinds May 2020
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Geboren in Bosnië, opgegroeid in Limburg en sinds een aantal jaar woonachtig in Zwolle. Ik kan enorm genieten van koken en bakken, muziek luisteren, een goed boek en reizen. En had ik ook al verteld dat ik heel blij kan worden van een goede kop koffie? :) Hoewel de huidige corona situatie de wereld geheel op zijn kop heeft gezet, heeft het mij ook denk-tijd gegeven om te beseffen dat ik mijn sociale contacten in Zwolle graag uit zou willen breiden. Het lijkt mij leuk om onder het genot van een hapje, een drankje en een goed gesprek de gezellige plekjes in Zwolle te ontdekken! :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Het lijkt mij vooral leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Samen koken is niet het doel op zich maar kan een leuke bijkomstigheid zijn!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Samen ontdekken? :)

Anja, Zwolle
2020-09-09

Bekeken: 870

Aangemeld: 5

Gereageerd: 3

Hey! Mijn naam is Anja (28). Geboren in Bosnië, opgegroeid in Limburg en sinds een aantal jaar woonachtig in Zwolle. Ik kan enorm genieten van koken en bakken, muziek luisteren, een goed boek en reizen. En had ik ook al verteld dat ik heel blij kan worden van een goede kop koffie? :) Hoewel de huidige corona situatie de wereld geheel op zijn kop heeft gezet, heeft het mij ook denk-tijd gegeven om te beseffen dat ik mijn sociale contacten in Zwolle graag uit zou willen breiden. Het lijkt mij leuk om onder het genot van een hapje, een drankje en een goed gesprek de gezellige plekjes in Zwolle te ontdekken! :)

https://www.eetclub.nl