Hallo, ik ben Heleen
lid sinds June 2020
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Hoi! Mijn ideale gezellige avond is lekker eten met een gemengd groepje 30'ers (28-36-ish), luchtige gesprekken en gezelligheid met mensen die oog voor elkaar hebben. Over mij: ik ben sportief ingesteld, zo ik doe ik aan boulderen, af en toe MTB'en en ik hou ervan om lekker buiten te zijn. Ik vind het heerlijk om met goed weer bij het Paterswoldse meer te zitten, lekkere dingetjes mee te nemen en van de zon te genieten. De zomer komt er natuurlijk ook aan en op vakantie ga ik het liefste kamperen in een natuurrijk gebied met veel bergen. Een van mijn vetste vakanties was in Tsjechië 3 jaar geleden waar ik samen met mijn toenmalig vriendin het hele land heb doorgefietst (Zuid naar Noord).
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd ervan verschillende dingen te proberen. Helaas is de Indische keuken vaak wat lastig, omdat ik niet goed tegen kokos melk/room kan. Voor mezelf kook ik over het algemeen vegetarisch of maak ik gerechten met vis. Af en toe een lekkere vleesmaaltijd sluit ik zeker niet uit, maar eet het niet zoveel.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclub in Groningen

Heleen, Groningen
2020-07-07

Bekeken: 703

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hoi! Ik ben Heleen (33) en ben op zoek naar nieuwe mensen om gezellige avonden mee te organiseren in Groningen. Ik ben de afgelopen twee jaar veel in de randstad geweest. Nu terug op het 'nest' wil ik graag nieuwe mensen leren kennen. Mijn ideale geslaagde avond is lekker eten met een gemengd groepje 30'ers (28-36), luchtige gesprekken en gezelligheid met mensen die oog voor elkaar hebben. Bordspelletjes spelen (ik ben een groot liefhebber), babbelen en lekker met elkaar lachen. Dit natuurlijk onder het genot van een wijntje, speciaal biertje of cocktail (als het echt heel warm is). Dit kan ook allemaal goed in mijn tuin op het zuiden. Spreekt mijn bericht je aan? Laat dan een berichtje achter/meld je aan en wie weet kunnen we een eerste (coronaproof) gezellige avond organiseren! Groetjes, Heleen

https://www.eetclub.nl