Hallo, ik ben Lisette
lid sinds July 2020
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hi lezer! Mijn naam is Lisette, 24 jaar en ik woon sinds enkele maanden in het prachtige Leiden. Ik sta open om nieuwe mensen te leren kennen en ik vind het leuk om spontaan nieuwe dingen te ondernemen en de stad te verkennen. Het lijkt mij leuk om met een gezellig clubje nieuwe recepten uit te wisselen, samen te koken en eten (evt. spellen te doen), te borrelen of gezellig uit eten te gaan! Naast koken, werk ik als zorgprofessional, ben ik graag in de buitenlucht (diverse sporten), gaat mijn interesse uit naar persoonlijke ontwikkeling, ben ik in voor leuke uitjes en ga ik graag op reis om al het moois in de wereld te ontdekken (vrijheid) :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik kan niet goed tegen zuivelproducten en ik eet niet dagelijks vlees vanwege het milieu. Creatief bezig zijn met eten is leuk!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Sfeervolle eetclub Leiden!

Lisette, Leiden
2020-07-05

Bekeken: 412

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

Hi lezer! Mijn naam is Lisette, 24 jaar en ik woon sinds enkele maanden in het prachtige Leiden. Ik sta open om nieuwe mensen te leren kennen en ik vind het leuk om spontaan nieuwe dingen te ondernemen en de stad te verkennen :). Het lijkt mij leuk om met een gezellig clubje nieuwe recepten uit te wisselen, samen te koken en eten, te borrelen of gezellig uit eten te gaan. Naast koken, werk ik als zorgprofessional, ben ik graag in de buitenlucht (diverse sporten), gaat mijn interesse uit naar persoonlijke ontwikkeling (psychologie), doe ik graag leuke uitjes, ben ik fan van spellen spelen en ga ik graag op reis om al het moois in de wereld te ontdekken (vrijheid) :) Spreekt bovenstaande jou aan en ben je tussen de 23-29 jaar, dan lees ik graag een reactie!

https://www.eetclub.nl