Hallo, ik ben Amanda Diemel
lid sinds July 2020
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 47

Hoi, ik ben Amanda, counsellor van beroep en daarnaast werkzaam bij de overheid. Ik eet vegetarisch en zou het leuk vinden om nu de veganistische eet- en kookwereld te gaan ontdekken. Ik probeer het vaker en telkens laat ik het weer een beetje liggen. Het lijkt mij fijn om samen met wat andere die 'vegan-curious' zijn de wereld van veganistisch eten te ontdekken. Tips en ervaringen uitwisselen via whatsapp, af en toe met elkaar koken, een keertje op ontdekkingstocht in een winkel met vegan producten, uit eten, etc. Voor 'live' afspreken ben ik vooral op zoek naar mensen uit Den Haag en directe omgeving, voor het vormen van een digitaal vegan-support-groepje kun je natuurlijk overal wonen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet momenteel dus geen vlees en bijna geen vis. Ik ben nog niet eruit of ik geheel veganistisch wil gaan eten maar ik wil wel meer veganistische maaltijden op mijn menu zetten. Waar ik allergisch voor ben zijn paprika's en tomaten (niet verhit).
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Op zoek naar de Vegan-Curious van Den Haag e.o.!

Amanda Diemel, Den Haag
2020-07-12

Bekeken: 418

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hallo allemaal, ik eet vegetarisch en zou het leuk vinden om in een eetclubje nu de veganistische eet- en kookwereld te gaan ontdekken. Hoeft niet exclusief vegan, maar wel kijken hoe lekker we met elkaar kunnen koken met enkel plantaardige producten! Ik woon zelf in Den Haag. Naast bij elkaar komen kunnen we misschien ook digitaal kooktips uitwisselen. Alle leeftijden welkom. Ik ben benieuwd!

https://www.eetclub.nl