Hallo, ik ben Iris van Schaijk
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Boxtel

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Beste lezers, Ik ben Iris 24 jaar. Ik hou van koken, reizen, wandelen, creatief bezig zijn, lezen en dagjes weg. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben spontaan en ik hou van gezelligheid. Ik vind koken leuk om te doen en lijkt mij gezellig om dit samen te doen. Ik ben geen ster in koken. Maar ik hou wel van een hapje en drankje. Ook voor andere dingen ondernemen sta ik zeker open Stuur mij gerust een bericht als je mij beter wil leren kennen. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergie. Ik eet geen varkensvlees omdat de geur en structuur niet lekker vind. Ik ben iemand die veel dingen lust en graag nieuwe dingen uitprobeert.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Best lezers,

Iris van Schaijk, Boxtel
2020-08-08

Bekeken: 1033

Aangemeld: 2

Gereageerd: 4

Beste lezers, Ik ben Iris 24 jaar. Ik hou van koken, reizen, wandelen, creatief bezig zijn, lezen en dagjes weg. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben spontaan en ik hou van gezelligheid. Ik vind koken leuk om te doen en lijkt mij gezellig om dit samen te doen. Ik ben geen ster in koken. Maar ik hou wel van een hapje en drankje. Ook voor andere dingen ondernemen sta ik zeker open Stuur mij gerust een bericht als je mij beter wil leren kennen. Hopelijk ontmoeten we elkaar sn

https://www.eetclub.nl