Hallo, ik ben Luca
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: man

Hee, hallo! Luca hier. Ik woon inmiddels alweer 7 jaar in Zwolle, nadat ik net zo lang in Groningen heb gestudeerd. Ondanks dat ik 3x per week bij een korfbalvereniging sport, merk ik dat mijn sociale wereld wat uitbreiding kan gebruiken! De stad Zwolle zelf ken ik inmiddels wel goed, nu zoek ik nog mensen om samen mee van de stad te genieten. Denk aan eettenten, terrassen, maar ook bijzondere winkels en evenementen! Een spelletjesavond sla ik ook niet af, of dat nou uit 5 kleine spellen of 1 groot spel bestaat.
Alles wat we moeten weten over jou?
Er zal bij mij thuis altijd muziek op de achtergrond aan staan! En hoewel deze site "Eetclub" heet, is dat geen vereiste. Het had net zo goed "Spellenclub" of "Borrelclub" kunnen heten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Zwolse gezelligheid

Luca, Zwolle
2020-09-14

Bekeken: 672

Aangemeld: 3

Gereageerd: 5

Hoi, Luca hier! Hoewel ik inmiddels al 7 jaar in Zwolle woon, merk ik dat ik toch behoefte heb aan wat meer aanspraak en sociale contacten. Waar denk ik dan aan? Een leuke club mensen om een terrasje mee te pakken, te borrelen, een spelletje te spelen of om een balletje mee te gooien in het park. Uiteraard mag er ook af en toe uitgepakt worden in de keuken, maar dat is geen halszaak!

https://www.eetclub.nl