Hallo, ik ben Myrthe Buckens
lid sinds September 2020
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Hee! Ik ben Myrthe (22) en masterstudent Text Mining. Ik woon in Utrecht en ik zou ook graag mensen ontmoeten uit Utrecht of omgeving! Het lijkt mij heel leuk om een eet-/kookclubje te hebben met anderen die het ook leuk vinden om te experimenteren met smaken en om nieuwe recepten uit te proberen. Kookavondjes organiseren met meerdere gangen of met een bepaald thema lijkt mij erg leuk! Mijn voorkeur gaat uit naar vega(n), maar ik eet af en toe ook vis.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen vlees en ik ben lactose-intolerant. Voor het laatste kan ik bij uitzondering wel een tabletje innemen, maar een kaasfondue zit er niet in voor mij!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Oproepen

Maandelijks koken in Utrecht

Myrthe Buckens, Utrecht
2020-09-19

Bekeken: 435

Aangemeld: 3

Gereageerd: 3

Hee! Mijn naam is Myrthe en ik woon in Utrecht met mijn vriend. Op dit moment ben ik bezig met mijn master Text Mining aan de VU en ik houd ontzettend van koken. Het lijkt mij heel leuk om een kookclubje op te zetten en ongeveer maandelijks samenkomen met een thema of een bepaald ingrediënt waar iedereen dan een gang of onderdeel van maakt. Het lijkt mij leuk om een groepje van 4-6 mensen te vinden, geslacht maakt niet uit, in de leeftijd 20-30 jaar! Mijn voorkeur gaat uit naar vega(n) en ik vind zelf low waste koken wel belangrijk, maar ik ben geïnteresseerd in verschillende stijlen en sta voor veel open! Ik zoek mensen die houden van lang in de keuken staan en nieuwe dingen proberen!

https://www.eetclub.nl