Hallo, ik ben Frank
lid sinds October 2020
your image

Woonplaats: De Bilt

Geslacht: man

Leeftijd: 50

Ik ben een geboren en getogen Utrechter. Gezelligste stad van Nederland ;) Ik ken veel leuke adresjes, maar telkens kom ik weer wat nieuws tegen. Kokkerellen vind ik ook leuk, maar dat staat niet voorop. Gezellig de kroeg in, restaurantje uitproberen, wijnproeverij organiseren, potje poolen of gezellig het weekend inluiden. Ja, ik heb vrienden en collega's, maar het is altijd leuk om nieuwe stadsgenoten te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben 49 jaar, woon inmiddels 20 jaar samen en heb 2 kinderen van 13 en 16 jaar. Goede gesprekken, afgewisseld met (veel) humor en een goed glas wijn of bier werkt beter dan yoga :-)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

kook/borrelclubje in Utrecht/Bilthoven (40+)

Frank,
2020-10-27

Bekeken: 323

Aangemeld: 1

Gereageerd: 2

Dag mede-eetclubbers,

Soms is het tijd om je vriendenkring weer eens wat uit te breiden, mensen met dezelfde passie te ontmoeten en nieuwe verhalen te horen. Ik zoek 3 personen die woonachtig zijn in Utrecht of omgeving. Liefst een mix van mannen en vrouwen. Gezelligheid staat voorop. Qua vorm en inhoud weet ik het eigenlijk niet zo goed.

Het lijkt mij leuk om naast mijn vaste vriendengroep, collega's en buren weer eens wat nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben opgegroeid in Utrecht, dus ik ken veel leuke adresjes en bijzondere locaties, maar ja, er is altijd weer wat nieuws. Kokkerellen of borrelen bij elkaar thuis is uiteraard ook een optie.

https://www.eetclub.nl