Hallo, ik ben Tom
lid sinds October 2020
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: man

Leeftijd: 33

Beste lezer, Ik ben Tom en sinds kort woonachtig in Utrecht. Samen met mijn vriendin heb ik een appartement gekocht en daar wonen wij nu enkele maanden. Maar... zij woonde al in Utrecht en ik nog niet en zodoende heb ik nog vrij weinig sociale contacten opgebouwd. Nu kan ik gaan stilzitten, of actie ondernemen. Het laatste is voor mij de enige optie alhoewel de situatie waarin we nu leven met corona niet enorm meewerkt. Kortom.. Koken is een onderdeel wat mij enorm aantrekt, omdat ik denk dat koken en tafelen meewerkt aan mooie en interessante gesprekken en uiteraard gezelligheid. Naast koken is het natuurlijk ook leuk om andere activiteiten te ondernemen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta voor alle keukens open, maar ik ben zeker geen ervaren kok. Mijn status kan je gerust zetten op beginneling :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Koken, kletsen en tafelen

Tom, Utrecht
2020-10-23

Bekeken: 427

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Ha lezer, Ik ben Tom(29). Na mijn verhuizing naar Utrecht, 3 maanden geleden ben ik gaan nadenken hoe ik mijn sociale contacten wil en kan uitbreiden. Uiteraard maakt de situatie waarin we leven het opstarten van een eetclub niet eenvoudig. Toch wil ik een poging wagen en wellicht kan een kennismaking vormgegeven worden door bijvoorbeeld een wandeling. We moeten toch in mogelijkheden blijven denken. 

De samenstelling is voor mij niet iets wat direct vast moet staan, dus twijfel je stuur dan gewoon een bericht. Het vormgeven staat natuurlijk ook niet vast, of het nu 1x in de 3 weken is, of een andere cyclus. Ook kunnen andere activiteiten uiteraard gedaan worden, bordspellen, uiteten, wandelen enz... 

Dus twijfel je.. reageer dan toch! Wie weet komt er een club uit voort. 

 

 

https://www.eetclub.nl