Hallo, ik ben Bart
lid sinds November 2020
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: man

Leeftijd: 28

Hi! Na 7 jaar in Groningen gestudeerd te hebben, en een half jaar in een Maleisië te hebben gezeten, ben ik in Zwolle gaan wonen voor mijn werk. Nu wil ik mijn sociale leven hier nog wel wat verder uitbreiden. En wat is dan beter dan je hobby te delen? In Azië heb ik Thais leren koken en ben nu bezig de Franse keuken te leren kennen met de klassieker "kunst van het koken" van Julia Child. Ik zou graag met leuke mensen een eetclub willen starten om culinaire creaties van alle niveaus te kunnen delen en van elkaar te leren! En natuurlijk om mooie verhalen met elkaar te delen. Het zou dan ook leuk zijn als onze interesses wat overeenkomen. Ik ben zelf sociaal, een chaoot (vooral in de keuken!), houd van de wetenschap en innovatie, van actieve reizen in de natuur en een technofeestje zodra dat weer kan. Als sport doe ik aan tennis (zoek je een tennismaatje? dan mag je ook bij me aankloppen).
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

Gezellige eetclub in Zwolle

Bart, Zwolle
2020-12-01

Bekeken: 248

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi! Ik ben Bart, 28 jaar, heb 7 jaar in Groningen gestudeerd en een half jaar in Maleisië, en ben toen in Zwolle gaan wonen voor mijn werk. Nu wil ik mijn sociale leven hier gaan opbouwen. Een eetclub lijkt mij het ideale middel hiervoor omdat koken mijn hobby is. In Azië heb ik Thais leren koken en ik ben nu bezig de Franse keuken te leren kennen met de klassieker "kunst van het koken" van Julia Child. Ik zou graag met een gevarieerde groep mensen een eetclub willen starten om culinaire creaties van alle niveaus te kunnen delen en van elkaar te leren! En daarnaast om gewoon om een gezellig clubje te hebben om mee uit te gaan en dingen te ondernemen.

Het zou leuk zijn als onze interesses wat overeenkomen. Ik ben zelf sociaal, een chaoot in de keuken, houd van reizen, gamen en een een feestje zodra dat weer kan. Als sport doe ik aan tennis. 

Meld je aan als je dit ook wel wat lijkt!

https://www.eetclub.nl