Hallo, ik ben miek
lid sinds December 2020
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

De wereld ligt weer aan mijn voeten... dat wil zeggen, nog even en mijn kinderen zijn uitgevlogen. Tijd voor allemaal nieuwe dingen.... eetclubjes bijvoorbeeld. Houd van reizen en laat mij dan graag inspireren voor mijn kookkunsten thuis. Ben zelf geen top chef, maar ervaar kokkerellen als pure ontspanning. Lekker wijntje erbij, leuke mensen en ik ben helemaal blij. Zie het ook wel zitten om samen eens ergens een drankje te doen, uit eten te gaan, een wandeling of iets cultureels doen. Of zelfs zou ik jullie een yoga lesje kunnen geven..... maar bovenal gaat het natuurlijk om gezellig samen eten en nieuwe mensen leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Streef er naar vegetarisch te eten, maar sommige gerechten zijn met vlees zoveel lekkerderder..... en haal daar dan vlees voor bij de bioslager, als t even kan.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Zin om de kookkunsten van andere Haarlemmers te ontdekken?

mi

miek, Haarlem
2021-01-27

Bekeken: 929

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Eens in de 6 a 8 weken nodigt wisselend een van de leden ons uit en verzorgt het gehele menu. Haute cuisine mag, maar hoeft echt niet. 'n Goed wijntje erbij en de avond kan niet meer stuk. Auto en OV mijden wij liever, het is dus fijn als je op fiets afstand van de Grote Markt woont. Qua leeftijd denk ik aan 45 a 60 jaar. Dames en heren zijn welkom. Enthousiast? Meld je dan aan! We plannen nog een datum om eerst kennis te maken en te kijken of er een klik is. Corona!!! : ( zal je denken. Misschien vinden jullie het wat om op safe te spelen, in de buitenlucht te blijven en binnenkort een wandeling te doen, ter kennismaking. Verzamelen bij bezoekerscentrum Kennemerduinen, bijvoorbeeld. 

https://www.eetclub.nl