Hallo, ik ben Meghan
lid sinds January 2021
your image

Woonplaats: Boxtel

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 23

Hi! Mijn naam is Meghan en ik ben 23 jaar oud. In mijn vrije tijd verslind ik boeken en vele kopjes thee, houd ik ervan om films te kijken (zeker in de bios!) en ben ik graag ik de natuur. Daarnaast vind ik het erg gezellig om lekker uiteten te gaan met vriendinnen, terrasjes te pakken in de zomer en om te borrelen. Graag zou ik weer wat nieuwe gezichten willen zien, omdat we allemaal zo veel thuis zijn geweest het afgelopen jaar! Dus lijkt jou het iets om samen een eetclub te starten of wat anders leuks te ondernemen.. stuur me gerust een berichtje!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetariër. Het zou daarom top zijn als jij ook vega(n) bent, maar ik ben gewend om samen te eten met niet-vegetariërs dus ik kan me goed aanpassen. Daarom is het voor mij ook geen probleem om een gemengde groep te vormen :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclub omgeving Eindhoven/Den Bosch

Meghan, Boxtel
2021-01-11

Bekeken: 170

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi! Mijn naam is Meghan en ik ben 23 jaar oud. Een halfjaar geleden ben op mezelf gaan wonen in Boxtel en sindsdien houd ik me ook op een dagelijkse basis met koken bezig. Hoewel ik verre van een chefkok ben en nog een beginner in de keuken, kan ik er erg van genieten om nieuwe recepten uit te proberen en iets lekkers op tafel te zetten. Ik houd van eten en ben bourgondisch ingesteld, tegen een hapje en een drankje in goed gezelschap zeg ik zeker geen nee! Mij lijkt het perfect om een eetclubje te hebben dat zo eens in de maand (of twee maanden) bij elkaar komt voor een avond die in het teken staat van koken en gezelligheid. Dus kom jij uit de buurt en heb je zin om mee te doen? Dan kom ik graag met je in contact!

https://www.eetclub.nl